Όλοι οι άνθρωποι αποτελούμαστε από τα ίδια υλικά. Όλοι θέλουμε να κάνουμε κάτι καλύτερο για τον εαυτό μας και να ζήσουμε καλύτερα. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν εκπαιδευτεί να ζουν με κάποιον τρόπο και άλλοι με κάποιον άλλον τρόπο. Αυτό δείχνει τη διαφορετικότητα και την έκταση που έχει ο εγκέφαλος μας να κάνει πράγματα.

Επειδή ο εγκέφαλος αποτελείται από τα ίδια υλικά σε κάθε άνθρωπο, ίσως να φαίνεται παράδοξη αυτή η διαφορετικότητα που υπάρχει μεταξύ μας και το πώς γίνεται άλλοι να πετυχαίνουν και να τους είναι εύκολο να κάνουν κάτι, και άλλοι να βλέπουν το ίδιο πράγμα σαν κάτι το αδύνατο. Αφού όλοι, έχουμε τον ίδιο εγκέφαλο σε συστατικά! Γιατί να μην μπορώ καν να μάθω κάτι που για κάποιον άλλο είναι δεξιοτεχνία;

Ο εγκέφαλος, είναι ένα πολύπλοκο όργανο, το οποίο ακόμα ερευνάται. Αποτελείται από πολύ περισσότερα υλικά αποτύπωσης ακόμα κι από τον πιο εξελιγμένο υπολογιστή. Είναι φτιαγμένος να συλλαμβάνει εικόνες και να πλάθει ιδέες, και να εξελίσσει και να παράγει. Έχει όμως μέσα του και αμυντικούς μηχανισμούς που επηρεάζονται από την πορεία και την εκπαίδευση της ζωής του καθενός.

Μάθετε για τη Νευροπλαστικότητα, την ικανότητα του εγκεφάλου να προσαρμόζεται και να εξελίσσεται σε αυτό το βιβλίο-ΔΩΡΟ, που σας έχω στον παρακάτω σύνδεσμο!

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ:

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΙΣ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ: