6 στρατηγικές για τον τρόπο ζωής σας, ώστε να νιώσετε όσο το δυνατόν καλύτερα κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης.

Θερμές εξάψεις, μεταβολές της διάθεσης, αύξηση βάρους, θόλωμα του εγκεφάλου: Η εμμηνόπαυση χτυπάει την πόρτα. Αλλά αυτό που πολλές γυναίκες δεν συνειδητοποιούν, είναι ότι μπορούν να έχουν κάποιο έλεγχο αυτών των συμπτωμάτων. Εδώ θα δούμε τι συμβαίνει, καθώς και έξι στρατηγικές για το νέο τρόπο ζωής σας, ώστε να νιώσετε το καλύτερο κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης.

Η εμμηνόπαυση μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε περίεργα, άβολα και ίσως και εντελώς τρομακτικά για πολλές γυναίκες. Το σώμα σας ξαφνικά κάνει όλα αυτά τα πράγματα που δεν αναγνωρίζετε. Μερικές φορές αισθάνεστε ότι το σώμα και ο εγκέφαλός σας δεν είναι πλέον υπό τον έλεγχό σας.

Ρωτάς τον εαυτό σου … Είναι φυσιολογικό αυτό; Το σώμα μου είναι εναντίον μου; Μπορώ να το βοηθήσω σε κάτι;

Όταν κοιτάζετε στο Internet για συμβουλές, είστε αντιμέτωπες με τρομακτικούς τίτλους…

Εδώ όμως σας έχω ένα βιβλίο ΔΩΡΟ, που δεν είναι ένα τέτοιο είδος άρθρου!

Δεν θα συνταγογραφήσουμε φυσικά μια λίστα για να κάνουμε κάποια πράγματα έτσι ώστε να μπορείτε να ξεπεράσετε ανώδυνα την εμμηνόπαυση, επειδή δεν υπάρχουν “μαγικά κουμπιά”, “κόλπα” ή “γρήγορες διορθώσεις”. Μην ξεχνάτε πως έχετε να αντιμετωπίσετε ορμονικές διαταραχές και ο αγώνας μπορεί να φανεί άνισος…

Αντ’ αυτού, ελπίζω να σας βοηθήσω:

  1. Να καταλάβετε το σώμα σας…
  2. Να εκτιμήσετε τις έξυπνες προσαρμογές που κάνει με την ηλικία.
  3. Και να αγκαλιάσετε την αλλαγή, με όλες τις δυνατότητες που έρχονται με αυτήν.

Επειδή αν είστε γυναίκα, το να κατανοήσετε τι αλλάζει, γιατί συμβαίνει, και πώς να το αντιμετωπίσετε κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης, μπορεί να κάνει όλη τη διαδικασία πολύ λιγότερο δυσάρεστη και απογοητευτική.

Έχετε τη δύναμη να επηρεάσετε τις ορμόνες σας! Ναι, πραγματικά!

Υπάρχουν πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να βεβαιωθείτε ότι αισθάνεστε υγιείς, ισχυρές και – ναι – σέξι κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης.

Αλλά μην σας τα λέω από εδώ! Θα σας τα πω όλα στο βιβλίο-ΔΩΡΟ, το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε ελεύθερα εδώ: