Τι είναι το NNT coaching (Διατροφικός Νευροπλαστικός Μετασχηματισμός)

Ο σκοπός της προπονητικής του ΝΝΤ coaching, είναι η επίτευξη της αυτοβελτίωσης σου, της προσωπικής σου ανάπτυξης, της αποκατάστασης της επικοινωνίας και των σχέσεων σου σε κάθε επίπεδο, την ανάπτυξη της καριέρας και της εργασίας σου, τη διαχείριση των αρνητικών συναισθημάτων σου, τη διαχείριση των αρνητικών καταστάσεων και γενικά την βελτιστοποίηση της ζωής σου!

Στηρίζεται στη νευροπλαστικότητα του εγκεφάλου μας, που είναι η ικανότητα του να προσαρμόζεται και να εκπαιδεύεται συνεχώς σε κάθε τι νέο, όπου του γίνεται πλέον οικείο, συνηθισμένο και ασφαλές μέσα μας. Έτσι ώστε θέματα που κάποτε μας τρόμαζαν και δεν τολμούσαμε να πλησιάσουμε, να γίνουν τόσο οικεία, και τόσο αυτόματα, σαν να πίνεις ένα ποτήρι νερό!

Μπορείς πλέον να καταφέρεις να δημιουργήσεις τους στόχους που θες αλλά σε φοβίζουν, σε οποιοδήποτε τομέα. Είτε διατροφικά, είτε σε αδυνάτισμα, να βρεις την κατάλληλη σχέση, να πετύχεις εργασιακά, είτε να επιτύχεις έναν στόχο, να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση, να ξεπεράσεις εμπόδια, άγχος, αποτυχίες, το αρνητικό παρελθόν σου, και γενικά να καταφέρεις όποιο στόχο θες, σε οτιδήποτε θες!

Απευθύνομαι σε σένα, που:

  1. Είτε δεν ξέρεις τι ακριβώς θες,
  2. Είτε ξέρεις τι θες αλλά νοιώθεις πως δεν μπορείς να το υλοποιήσεις
  3. Είτε ξέρεις τι θες, νοιώθεις μεν ότι μπορείς να το πετύχεις, αλλά δεν ξέρεις τον τρόπο.
  4. Ακόμα και σε σένα, που έχεις θέμα με την εμφάνιση του σώματος σου, και θες να κάνεις κάτι για αυτό, αλλά δεν έχεις τη δύναμη να το κάνεις!

Δεν είναι να σου πω τι θα κάνεις σαν σε μπούσουλα. Γιατί δεν έχει ούτε αξία, ούτε θα μπορέσεις ποτέ να κάνεις τίποτα με αυτό τον τρόπο. Δεν θα λειτουργήσει! Δεν θέλω δηλαδή να σου πω εγώ τι θα κάνεις εσύ. Αλλά θέλω να σου μάθω εσύ τι θα κάνεις για σένα.

Γιατί κανείς άλλος δεν μπορεί να κάνει αντί για σένα, αυτά που είναι για σένα.

Θα σου δείξω λοιπόν τον τρόπο να βγάλεις από μέσα σου αυτά που ήδη υπάρχουν στο λογισμικό του εγκεφάλου σου, και ήδη τα ξέρεις. Αλλά επειδή είναι μπερδεμένα, δεν μπορείς τώρα ακόμα να τα δεις.

Όλοι οι άνθρωποι στην πραγματικότητα ξέρουμε τι να κάνουμε και ξέρουμε και τον τρόπο να τα κάνουμε. Το μπλοκάρισμα γίνεται από όλες αυτές τις πολλές και μάταιες πληροφορίες που έχουν αποθηκευτεί στον εγκέφαλό μας, οι οποίες μας έχουν μπερδέψει και ενώ θέλουμε άλλα πράγματα για να νοιώσουμε ευτυχία και πληρότητα, τελικά εμπλέκονται και άλλες πεποιθήσεις και παράγοντες, που μας εμποδίζουν να σκεφτούμε καθαρά. Και αντί να στοχεύσουμε σε αυτά που θέλουμε πραγματικά, εμπλέκονται και οι στόχοι τρίτων, και οι εμπειρίες του ανύπαρκτου παρελθόντος, και οι φόβοι για το ανύπαρκτο μέλλον, και οι στόχοι και οι γνώμες του κοινωνικού συστήματος, τα οποία όλα αυτά, μας δείχνουν τα δικά τους θέλω σαν καλά, σωστά και απαραίτητα!

Θα σε μάθω λοιπόν πώς να απομακρύνεις όλα αυτά, και να ελευθερώσεις το καλό σου λογισμικό να κατανοήσει το γιατί, και να δράσει έτσι ώστε να πετύχει. Και μάλιστα με χαρά!

Εάν λοιπόν δεν νοιώθεις καλά με τις υπάρχουσες συνθήκες της ζωής σου, εάν νοιώθεις άβολα με το σώμα σου και θες να αδυνατίσεις, εάν δεν έχεις αυτοπεποίθηση, εάν θες να κατακτήσεις στόχους, εάν θες να εξελιχθείς σαν προσωπικότητα, εάν θες να κάνεις την τέλεια σχέση και να μην πέφτεις συνεχώς σε μετριότητες, εάν νοιώθεις ότι όλα σε μπλοκάρουν και σου πηγαίνουν αντίθετα, έλα να συζητήσουμε μαζί την υπόθεση σου, και να βρούμε αυτό που θα σε κάνει να τιναχτείς και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου. Και όχι σαν ανειδίκευτος δούλος, αλλά σαν αφέντης μάστορας!

Για πληροφορίες μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μου είτε τηλεφωνικά και στις ώρες: 10:00-13:00 και 16:00-19:00 στα τηλέφωνα:

6907681100

6909959989

Ή αν θες, γράψε μου το τηλέφωνό σου σε μήνυμα να σε καλέσω εγώ!

Είτε στα Social Media:

Facebook (προσωπικό): Κιμ Καραμανέας

Facebook (επαγγελματικό): Καραμανέας Ιωακείμ

Instagram: kimkaramaneas

Email: info@karamaneas.com