Ένα άρθρο για έναν πραγματικό νόμο, που υφίσταται και επιστημονικά (όπως σας έχω ξαναπεί σε άλλο άρθρο, και μπορείτε να το βρείτε εδώ: Η επιστημονική ερμηνεία του νόμου της έλξης), και εξαιτίας του οποίου διαμορφώνεται η ζωή μας.
Θα μάθουμε για την πραγματική ερμηνεία και αξία του νόμου της έλξης, αλλά και άλλων νόμων που τον περιβάλλουν και καθορίζουν όλοι μαζί συνεργαζόμενοι παίζοντας σαν συμφωνία, τη ροή της ζωής μας.
Στην πραγματικότητα οι νόμοι αυτοί δεν καθορίζουν τη ζωή μας, αλλά απλά αντανακλούν αυτό που εμείς καθορίζουμε για τη ζωή μας.
Εάν πιστεύουμε ότι είμαστε περικυκλωμένοι από φυσικούς νόμους οι οποίοι ούτε αυτοί φαίνονται (όπως ο νόμος της βαρύτητας, του μαγνητισμού, της αδράνειας και λοιπά), και τους οποίους δεν βλέπουμε μεν, αλλά αισθανόμαστε τα αποτελέσματά τους και δεν μπορεί κανείς να τους καθαιρέσει και να πει ότι δεν ισχύουν, έτσι ακριβώς υπάρχει ένας άλλος φυσικός νόμος, ο νόμος της της έλξης, ο οποίος έχει αποδειχθεί με άπειρα επιστημονικά πειράματα.
Η διαφορά με τους υπόλοιπους φυσικούς νόμους, είναι ότι η μεν νευτώνεια φυσική αναφέρεται σε πιο μεγάλα σωματίδια θα λέγαμε, ενώ ο νόμος της έλξης έχει τη βάση του στην κβαντική φυσική, η οποία αναφέρεται στο μικρόκοσμό και στα μικροσκοπικά σωματίδια που μας περιβάλλουν.
Φυσικά ισχύουν και τα δύο είδη φυσικής, ειδάλλως δεν θα υπήρχε καμία κίνηση και καμιά ζωή.

Η κβαντική εξηγεί τις κινήσεις των υποατομικών σωματιδίων όπως τα άτομα, ηλεκτρόνια νετρόνια πρωτόνια. Και εφόσον δεχόμαστε και πιστεύουμε αυτή την εφαρμογή και την κατάσταση, με τον ίδιο τρόπο μπορούμε να δεχτούμε την εφαρμογή της κβαντικής και ως προς το νόμο της έλξης.
Το θέμα είναι ότι την νευτώνεια φυσική την διδαχτήκαμε στο σχολείο, ενώ η κβαντική φυσική είναι ένας τομέας που μέχρι και σήμερα ερευνάται. Και είναι η βάση θα λέγαμε της ζωής, σε μεγαλύτερη βαρύτητα από την νευτώνεια φυσική.
Δείτε το μεγάλο βίντεο σεμινάριο που λέω για την πραγματική ερμηνεία του νόμου της έλξης, καθίστε αναπαυτικά, και μάθετε έναν νέο κόσμο. Έναν κόσμο απείρων δυνατοτήτων, ο οποίος σίγουρα δεν συμφέρει να διδαχτεί εξ ολοκλήρου, λόγω της δυνατότητας να δημιουργούμε τη ζωή που θέλουμε, έξω από τα κοινωνικά πρότυπα.
Δείτε λοιπόν το βίντεο και κατανοήστε τον: