Το να προσθέσουμε μυϊκή μάζα και μάλιστα άπαχη, είναι ένα θέμα το οποίο απαιτεί πολλές συνθήκες συνδυασμένες.
Και βέβαια θα μιλήσουμε για φυσική αύξηση και όχι φαρμακευτική όπου εκεί οι νόμοι σπάνε εντελώς! Ξεχάστε δηλαδή ότι ακούσετε σήμερα! Αυξάνεται η μυική σας μάζα συνεχώς, ενώ χάνεται συγχρόνως το λίπος σας! Και αυτό σε χρόνο μηδέν!
Δεν συμβαίνει αυτό όμως σε περίπτωση φυσιολογικής αύξησης, και φαντάζει ουτοπία! Οπότε μην ψαρώνετε με φωτογραφίες και με βίντεο από άτομα γεμάτα φάρμακο που μπορούν να σας πούνε διάφορα τέτοια κουλά συμβουλεύοντας σας σε μεθόδους που μόνο με φάρμακο ενεργούν!
Στη φυσιολογική ανθρώπινη λειτουργία, το σώμα δίνει προτεραιότητα πάντα σε αυτό που του ενεργοποιούμε την εκάστοτε στιγμή. Δεν έχει τη δυνατότητα να ασχοληθεί με δύο μαζί μεταβολικες διεργασίες συγχρόνως.
Οπότε συνήθως για να πάρει κάποιος μυϊκή μάζα απαιτείται αύξηση θερμίδων, ενώ για να αδυνατίσει χρειάζεται μείωση θερμίδων. Το σώμα ότι από τα δύο του δώσουμε αυτό θα κάνει.
Υπάρχουν μέθοδοι βέβαια εβδομαδιαίων κυκλικών λήψεων θερμίδων και στρατηγικά τοποθετημένων συστατικών ανά την εκάστοτε εβδομάδα, ώστε τη μία εβδομάδα να ασχολούμαστε με την αύξηση μυϊκής μάζας και την άλλη εβδομάδα με την μείωση του λίπους.
Υπάρχουν αρκετά πρωτόκολλα πάνω σε αυτό. Το συγκεκριμένο λέγεται ΑΒΑΒ.
Βασίζεται κυρίως σε διατροφική διαμόρφωση, καθώς καταλαμβάνει το 80% της επίτευξης του αποτελέσματος, μαζί με ειδικά διαμορφωμένα προπονητικά πλάνα εβδομαδιαίως.
Στην πραγματικότητα, αυτό που δίνουμε στο σώμα θα του προσδιορίσει και τι θα κάνει.
Οπότε θα υπάρχει μία καθυστέρηση στον τελικό στόχο εάν θέλουμε δύο πράγματα μαζί.
Με ένα σύστημα αύξησης της άπαχης μυϊκής μάζας, ίσως θέλουμε τον τριπλάσιο και τετραπλάσιο χρόνο για να αποδώσει εν τέλει αυτό που θέλουμε.
Τώρα σε αυτό το άρθρο, δεν θα μιλήσουμε για τη διατροφή, αλλά θα σας δώσω δώρο ένα πάρα πολύ καλό προπονητικό πλάνο, που ρυθμίζοντας ανάλογα τη διατροφή σας, μπορεί να σας απαλλάξει από το να ρυθμίζετε κάθε εβδομάδα τα γεύματα σας και την προπόνηση σας.
Μπορεί να ενεργήσει αρκετά καλά, και να σας φέρει ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα, καθώς η ίδια η προπόνηση εξαναγκάζει τον οργανισμό να στραφεί προς αυτή την κατεύθυνση.
Περιλαμβάνει ασκήσεις υπερτροφίας των μυών καθώς και cardio.
Βέβαια, και αυτό υπάγεται στις φυσιολογικές λειτουργίες του ανθρώπινου οργανισμού, και θα σας δώσει αυτό που θέλετε πιο αργά από το να επικεντρώνεστε σε ένα σημείο μόνο και σε ένα στόχο.
Η γνώμη μου είναι να ασχοληθείτε πρώτα εκεί που έχετε ανάγκη ώστε να επιταχύνετε το στόχο αυτό, και μετά να περάσετε στον επόμενο.
Αν είστε δηλαδή αδύνατοι, επικεντρωθείτε πρώτα στην αύξηση μυϊκής μάζας και μετά καθαρίστε το λίπος από τους μυς σας για να φανούν.
Αν είστε παχύσαρκοι, επικεντρωθείτε πρώτα στο να καθαρίσετε από το λίπος σας και μετά επικεντρωθείτε στην αύξηση μυϊκής μάζας.
Ότι και να επιλέξετε, με αυτό το πρόγραμμα θα μπορέσετε να επιτύχετε είτε τον έναν, είτε τον άλλον, είτε και τους δύο στόχους.

Μέσα στο πρόγραμμά σας έχω τι ασκήσεις και πώς θα τις κάνετε με οδηγίες, και στο τέλος σας έχω και τις φωτογραφίες των ασκήσεων.
Κατεβάστε λοιπόν ελεύθερα το πρόγραμμά σας, κάντε το όπως ακριβώς σας το λέω, και καλή σας επιτυχία!
Για να κατεβάσετε το πρόγραμμά σας πατήστε εδώ: