Δεν ήθελα να ασχοληθώ με το θέμα, ούτε και είναι το αντικείμενο που ασχολούμαι αλλά τα συμβάντα έχουν παραγίνει μου φαίνεται, και επειδή προσωπικά ήρθα αντιμέτωπος και έχω ξεπαραδιαστεί με όλη αυτή την ανοησία: -{rapid, covid, self test, εμβόλιο και μη}- όχι μία αλλά συνεχώς, νομίζω πως ήρθε η ώρα να εκφράσω την άποψή μου για αυτό μία και έξω, και να μην ξανασχοληθώ, επειδή αρκετά μας έχει καταφάει την ενέργεια μία ιστορία που έχει ήδη φανερώσει τους σκοπούς της. Και δεν είναι καθόλου φωτεινοί!

Θα δεις τον τρόπο χειρισμού των μαζών και του πολιτικού μάρκετινγκ, που χρησιμοποιείται με αναλοίωτη επιτυχία εδώ και χρόνια!

Τώρα βέβαια ότι ακούσεις είναι η δική μου άποψη, σύμφωνα με αυτά που έχω δει εδώ και πάνω από μισό αιώνα ζωής αλλά και σύμφωνα με τις γνώσεις που έχω σε ορισμένες σχετικές ειδικότητες, οι οποίες μου το επιτρέπουν να εκφραστώ.

Εάν έχεις δεχτεί μία πλύση εγκεφάλου μέχρι τώρα που σε έχει πείσει για κάποια άποψη, πάρε και αυτήν και τα συμπεράσματα είναι δικά σου. Είσαι ενήλικας, έχεις νόηση σαν ανθρώπινο ον, οπότε κάτι μπορεί να δεις με αυτά που θα πούμε.

Εάν γνωρίζεις καλά ιστορία, καλό μάρκετινγκ, ψυχολογία, μεθόδους ψυχολογίας και χειρισμού της μάζας, αλλά και αν γνωρίζεις καλά τα γραφόμενα από αρχαία συγγράμματα όπως η Βίβλος (την οποία όποιος έχει μελετήσει με μία στοιχειώδη αντίληψη θα δει πως δεν έχει πέσει έξω ούτε σε ένα σημείο στίξης), τότε τα συμπεράσματά σου θα συμφωνήσουν με αυτά που διαβάζεις τώρα.

Δεν είμαι ούτε μελλοντολόγος, ούτε συνομωσιολόγος, ούτε θρησκευόμενος, ούτε προφήτης ούτε κινδυνολόγος. Το εντελώς αντίθετο μάλιστα! Ξέρω σίγουρα όμως ότι λόγω της φύσης της ειδικότητάς μου, είμαι καλός μελετητής, παρατηρητής, ερευνητής, έχω “σώας τα φρένας”, και έχω τη στοιχειώδη αντίληψη να μπορώ να κρίνω, να συνδυάζω και να συνδέω παζλ.

Σταματώντας λοιπόν κάπου εδώ αυτή την ανόητη περιαυτολογία, έχω να πω ότι όποιος έχει “σώας τας φρένας”, αναγνωρίζει ότι το θέμα δεν είναι ο κορωνοϊός αυτός καθαυτός, ο οποίος υπάρχει όντως! Και ο οποίος άλλοτε εκφράζεται με νορμάλ κατάσταση και άλλοτε μπορεί να θανατώσει. Δεν θανατώνει όμως περισσότερο, ούτε ζημιώνει περισσότερο από τις ήδη ζημιές που έχουν δημιουργηθεί με τους εμβολιασμούς, που έγιναν και καλά για να μας προστατεύσουν από το θάνατο του κορωνοϊού! Σου δίνω δηλαδή λύση με την ίδια επικινδυνότητα (επί τοις εκατό), όσο η επικινδυνότητα (επί τοις εκατό) της αιτίας!

Ούτε το θέμα είναι ο εμβολιασμός αυτός καθαυτός! Επίσης το θέμα δεν είναι καν η προστασία της ανθρωπότητας από τον ιό! Ίσα ίσα μάλιστα! Επιζητείται το ακριβώς αντίθετο με όλα αυτά!

Ο κορωνοϊός δεν είναι παρά η μεγάλη ευκαιρία για να εξυπηρετηθεί η αλλαγή του πολιτισμικού συστήματος, που δεν αποδίδει πλέον στα μεγάλα αφεντικά το προσδοκώμενο τους!

Γιατί αυτό που ζούμε αυτή τη στιγμή, δεν είναι παρά μία μεγάλη πρόβα, ένα ζέσταμα θα λέγαμε μιας δοκιμαστικής ερευνητικής σφυγμομέτρησης της ανταπόκρισης της μάζας, στο κατά πόσο μπορεί να υποταχθεί και να ελεγχθεί, ώστε να ετοιμαστεί και να εκπαιδευτεί για να μετέχει σε μία μεγάλη τελική παράσταση ενός ολοκληρωτικού ελέγχου των λαών, με απώτερο σκοπό τη συνηθισμένη ρύθμιση του αριθμού του πληθυσμού, για να μην ξεφύγει η κατανομή του πλούτου!

Μέχρι τώρα, για αυτό το σκοπό, εξυπηρετούσαν οι τοπικοί ή παγκόσμιοι πόλεμοι.

Στη σημερινή εποχή όμως, δεν εξυπηρετούν. Στοιχίζουν πολύ! Και ο κόσμος είναι πιο γνωστης των πραγμάτων επίσης, και θα μύριζε άμεσα μία τέτοια ενέργεια. Οπότε τι κάνουμε;

Πάμε με το γνωστό αρχαίο και πετυχημένο διαχρονικό τρόπο του “διαίρει και βασίλευε”!

Και πώς θα ελέγξω τον αριθμό του πληθυσμού εφόσον οι πόλεμοι στοιχίζουν;

Επιδημιακή κρίση με όπλα τις Φαρμακευτικές!

Και πώς γίνεται αυτό;

Απλά, αντί να φανώ δικτατορας εφαρμόζοντας μέτρα με αυστηρές διαταγές και με αποτέλεσμα να έχω αντίστασεις και επαναστάσεις, εκμεταλλεύομαι και δημιουργώ μία επιδημιακή ανάγκη και τη μεγαλοποιώ, επισημαίνοντας τον κίνδυνο του να υπάρχει και πείθω τους ίδιους τους λαούς να φροντίσουν εκείνοι να μην επεκταθεί.

Οπότε με ένα σμπάρο 5 τρυγώνια!

1. Η επιδημία σκοτώνει και ισορροπεί τον αριθμό του πληθυσμού.

2. Στη θέση των τεράστιων εξόδων πολεμικών εφοδίων, επενδύονται ποσά σε φαρμακευτικές, όπου το χάσιμο αντικαθίσταται με κέρδος και μάλιστα με τη συγκατάθεση των λαών (αντί για την αντίσταση όπως συμβαίνει με τους πολέμους)

3. Φαίνομαι σαν παγκόσμια ή τοπική κυβέρνηση ο καλός σωτήρας που σου έχω τη λύση, αντί για κακός δικτάτορας.

4. Τα μέτρα που επιβάλω φαίνονται σαν σωτηρία και όχι σαν επιβολή.

5. Βάζω τους ίδιους τους λαούς να χωριστούν σε δύο στρατόπεδα (διαίρει και βασίλευε), ώστε να φροντίσουν εκείνοι για την επιβολή μέτρων και η μάχη να στραφεί ανάμεσα τους αντί σε μένα. Το οποίο φέρνει και ένα ακόμη 6ο τρυγόνι: Δεν ασχολούνται με τι κλέβω και τις λαμογιές μου αλλά με τις διαφωνίες τους.

Βέβαια, φροντίζω να σπείρω το φόβο που είναι το μεγάλο μου όπλο, βομβαρδίζοντας με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για να κάνω πλύση εγκεφάλου με ψεύτικα στοιχεία, όπως συμβαίνει κάθε φορά (πίστεψε με… δεν φαντάζεσαι τι μπορούν να κάνουν τα μέσα αυτά για να αλλοιώσουν δεδομένα ώστε να πείσουν)…

Και ο φόβος έχει πάντα επιτυχία, επειδή συνοδεύεται από την αμφιβολία. Εκεί στοχεύει όλο αυτό. Στο να φέρει αμφιβολία. (“Και αν είναι αλήθεια;;; Ρισκάρεις”);;;

Είναι ένα πανίσχυρο όπλο, μία ατομική βόμβα που πάντα πετυχαίνει το στόχο της και πάντα φέρνει το αποτέλεσμα της, όσα χρόνια κι αν περάσουν και όση γνώση και αν αυξηθεί!

Απο κει και πέρα, ανοίγει ο δρόμος για να επιβάλλω πιο άνετα πλεόν όλο και πιο ασφυκτικά μέτρα, τα οποία θα έχουν πολύ μικρή ή και καθόλου αντίσταση.

Για αυτό ακριβώς, έχω φροντίσει από πολύ πιο πριν, ώστε να ετοιμάσω τον κόσμο να μην επαναστατεί, εκπαιδεύοντας τον να είναι μαλθακός, να είναι καταναλωτής, και να έχει τόσες μάταιες ανάγκες ζωής, έτσι ώστε να μην έχει όρεξη για κόντρες και επαναστάσεις πολλές, εφόσον κυνηγάει τα προς το ζην και τις μάταιες και ανούσιες επιθυμίες του.

Οι δε επαναστάσεις, είναι αστείας αξίας για να τα αλλάξουν όλα αυτά. Έχουν πολύ μικρά όρια.

Κάποτε χρειάζονταν πολλές διμοιρίες για να αντιμετωπίσουν μερικές δεκάδες οικοδόμους. Σήμερα ούτε καν μία διμοιρία δεν χρειάζεται για να καταστείλει εκατοντάδες χιλιάδες διαδηλωτών! Κάποτε οι διαδηλωτές ορμούσαν να σπάσουν τα κεφάλια τους για να διεκδικήσουν. Σήμερα μία ντουντούκα που φωνάζει συνθήματα και μερικές μούτζες, θεωρούνται επανάσταση, και φανερώνουν την αδυναμία μιας ιδέας να αλλάξει ένα σύστημα!

Από δω και πέρα τα πράγματα γίνονται εύκολα.

Η μέθοδος είναι η εξής:

Κάθε φορά δίνω μία μικρή πίεση, μέχρι να γίνει αποδέκτη σιγά-σιγά και να προσαρμοστεί ο λαός να ζει μαζί με αυτή.

Μόλις προσαρμοστεί, δίνω άλλη μία μικρή πίεση, τόση όση να μην έχει μεγάλη δυσχέρεια και περιμένω πάλι να προσαρμοστεί ο λαός να ζει με αυτή.

Μόλις προσαρμοστεί κάνω το ίδιο, και το ίδιο, μέχρι να φέρω αυτό που θέλω και να επιβάλλω αυτό που θέλω, κάνοντας το πιο αποδεκτό στον κόσμο χωρίς μεγάλη αντιλογία.

Και μόλις επιφέρω τελικά την τελική μεγάλη πίεση, ναι μεν έχει προσαρμοστεί ο λαός αλλά όσο να’ ναι δεν είναι άνετα, όπου και αρχίζει να παραπονιέται, βγάζω το μεγάλο μου όπλο στη φόρα! Αφαιρώ ένα μικρό μέρος της πίεσης, όπου θα φέρει ανακούφιση κατά μέρος, και όλη η υπόλοιπη πίεση φαίνεται πλέον μικρή και γίνεται πλέον ολοκληρωτικά δέκτη, και μάλιστα με χαρά, αλλά και εγώ φαίνομαι σαν ο μεγάλος ελεήμονας Σωτήρας!

Σύμφωνα λοιπόν με αυτά που είπαμε μέχρι τώρα, καταλαβαίνεις πώς μπορεί να εξελιχθεί η όλη κατάσταση!

Όπως έχεις ήδη δει, η σφυγμομέτρηση υποταγής της μάζας έχει αρχίσει να εξελίσσεται κανονικά. Άρχισε σιγά-σιγά να διαχέεται ένας φόβος μιας κατάστασης, η οποία έγινε αποδεκτή από το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού, φανερώθηκε το μέτρο λύση ενός εμβολιασμού ο οποίος έχει φέρει πολλά έσοδα στις φαρμακευτικές και κατ’ επέκταση στους επενδυτές τους όπου πρέπει να πάνε τα λεφτά, και με ένα προβλεπόμενο φυσικά plan B εξαναγκασμού του εμβολιασμού σε περίπτωση αντίστασης, το οποίο και αυτό επιφέρει επίσης μεγάλα έσοδα, και είναι το rapid τεστ ανίχνευσης του ιού.

Άρχισε με την επιβολή της μάσκας, προχώρησε με την επιβολή του self test μετά του Rapid test και τελικά θα φτάσει και του εμβολίου, ο οποίος είναι και ο τελικός σκοπός, και ο μεγάλος δείκτης υποταγής της μάζας!

Γίνεται βομβαρδισμός των μέσων μαζικής ενημέρωσης, έχει γίνει ο διαχωρισμός του λαού για το διαίρει και βασίλευε, και αυτό που μένει πλέον είναι να εκπαιδευτεί σιγά-σιγά η μάζα να υποτάσσεται στις κατευθύνσεις.

Πώς θα γίνει αυτό;

Βλέπεις την εξέλιξη με τον θέμα εμβόλιο και Rapid test. Από την απλή υποχρεωτική μάσκα, φτάσαμε στο υποχρεωτικό Rapid test. Δεν χρειάζεται να τα επαναλάβω. Κατά τη γνώμη μου, θα περιμένουμε τώρα μία ακόμα μεγαλύτερη πίεση, σε σημείο να μην μπορείς να ψωνίσεις ούτε από σούπερ μάρκετ εάν δεν έχεις κάνει τεστ, μέχρι να αγανακτήσεις και να εμβολιαστελις, για να αποφύγεις έξοδα και ταλαιπωρία!

Και όλο αυτό θα αυξάνει όλο και περισσότερο, σε σημείο να μην μπορείς να βγεις από το σπίτι χωρίς Rapid test.

Όταν προσαρμοστεί ο κάθε λαός και εξαντληθεί η προβλεπόμενη εισροή χρημάτων από τα Rapid, αλλά και όσοι μενουν που εθελοντικά θα πάνε να εμβολιαστούν, θα στραφεί η πίεση προς τον υποχρεωτικό εμβολιασμό. Στην ουσία και τώρα γίνεται προσπάθεια εξαναγκαστικού εμβολιασμού αλλά με το γάντι. Ναι μεν μπορείς να μην εμβολιαστείς, αλλά δεν μπαίνεις πουθενά, όχι πλέον με self test αλλά με Rapid test. Αυτό θα φέρει τους προκριματικούς της μάζωξης θα λέγαμε, μιας σταχυολόγησης όσο γίνεται όλων των τελευταίων που μένουν να εμβολιαστούν εθελοντικά.

Η πίεση θα αυξάνει μέχρι να αναγκαστούμε να κάνουμε όλοι το εμβόλιο, που είναι και ο τελικός σκοπός.

Ήδη για να ψωνίσεις ή για να κάτσεις να πιεις έναν απλό καφέ, αναγκάζεσαι να ξοδεύεις συνεχώς χρήματα και ώρες αναμονής σε ουρές για να κάνεις το Rapid test, ώστε να αναγκαστείς να κάνεις εμβόλιο. Δεν στο επιβάλλουν επιτακτικά, αλλά δημιουργούν συνθήκες όπου σε βάζουν να επιλέξεις ανάμεσα στα έξοδα και την ταλαιπωρία, και τη λύση του να εμβολιαστείς, που είναι μία απλή διαδικασία όπου, και θα σε γλιτώσει από συνεχή έξοδα να αγοράζεις Rapid test αλλά και του να περιμένεις πολύ ώρα σε ατελείωτες ουρές.

Μόλις μαζευτεί κι από κει όσος κόσμος είναι να μαζευτεί που θα κάνει εθελοντικά το εμβόλιο για να αποφύγει όλη αυτή την ταλαιπωρία και τα έξοδα, τότε θα έρθει μία τελική πίεση, όπου αν δεν έχεις κάνει το εμβόλιο, δεν θα μπορείς να ζήσεις πλέον μέσα στο κοινωνικό σύστημα. Χωρίς εμβόλιο δεν θα μπορείς να πας πουθενά. Θα αρχίσει σιγά-σιγά από δημόσιες υπηρεσίες, νοσοκομεία, ιατρεία, θα επεκταθεί στα μαγαζιά, μετά σε σούπερ μάρκετ, και τελικά παντού! Όπως ακριβώς γίνεται τώρα με το Rapid test. Όπως ακριβώς έγινε και με τη μάσκα, όταν ξεκίνησε το όλο σχέδιο δράσης. Είπαμε… σιγά-σιγά ανεβαίνει η πίεση.

Όταν ολοκληρωθεί όλη αυτή η δοκιμαστική περίοδος της σφυγμομέτρησης στο κατά πόσον είναι δεκτικοί και υποτάσσομενοι οι λαοί, θα περάσουμε στο δεύτερο μεγάλο σκέλος της φάσης, που όπως είπαμε θα είναι και η τελική παράσταση. Μία ολοκληρωτική κατεύθυνση υποταγής των λαών, και καταστολής των αντιφρονούντων από τους ίδιους τους συμπολίτες τους.

Το τι μέλλει γενέσθαι μετά;…Τα συμπεράσματα δικά σας! Όπως είπαμε, είμαστε νοήμονες ενήλικες! Αυτό που βλέπω, είναι ότι πάει να γίνει μία αλλαγή του πολιτισμικού συστήματος, προς εξυπηρέτηση και ανανέωση των συμφερόντων των μεγάλων της γης!

Ετοιμάσου να ζήσεις μόνιμα σε μια εικονική πραγματικότητα! Δεν λέω τίποτε άλλο! Ανάλυσέ το ο ίδιος και η ίδια!

Ζήτω η Αποκάλυψη!…