Είσαι vegan; Τέλεια! Έκανες την πιο σωστή επιλογή και για την υγεία σου και για το περιβάλλον!


Όμως μία Vegan διατροφή χρειάζεται πολύ καλό και σωστό σχεδιασμό, για να μπορέσει να μας προμηθεύσει όλα τα απαραίτητα συστατικά στον οργανισμό μας.


Και φυσικά, μπορεί να μας τα προμηθεύσει όλα στο τέλειο!


Η Βίγκαν διατροφή δεν είναι μόνο λάχανα! Στη σημερινή εποχή έχουμε πλέον τέτοια τεχνολογία, που μπορούμε να έχουμε φυτικές τροφές με πλήρη συστατικά στη διάθεσή μας!
Το θέμα είναι όμως ότι δεν ξέρουν όλοι να συνδυάσουν τη διατροφή τους έτσι ώστε να ωφεληθούν από αυτή! Πόσο μάλλον όταν κάποιος vegan θέλει να αδυνατίσει, όπου εκεί τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο!
Μη φοβάσαι όμως! Το έκανα εγώ για σένα και δημιούργησα καταπληκτικές, είτε απλές είτε γκουρμέ συνταγές, οι οποίες θα σε απογειώσουν γευστικά, θα σε καλύψουν πλήρως από συστατικά κι αν θέλεις να χάσεις και βάρος, τις έχω συνδυάσει με τον καλύτερο διαιτητικό τρόπο, ώστε να χορταίνεις και να αδυνατίζεις!
Δημιούργησα ένα βιβλίο με 44 υπέροχες vegan συνταγές μαγειρικής, που περιλαμβάνει κανονικά γεύματα, επιδόρπια και ειδικά πεντανόστιμα dressing, που μπορείς να συνοδεύσεις τα πάντα!
Όλα σε ένα πανέμορφο ηλεκτρονικό βιβλίο, με υπέροχο σχεδιασμό μπορείς να έχεις μπροστά στα μάτια σου με εύκολη πρόσβαση, κάθε συνταγή!


Εάν λοιπόν είσαι χορτοφάγος και θέλεις το απόλυτο και το πιο πλήρες βιβλίο vegan συνταγών, σχεδιασμένο με τις ειδικές γνώσεις διατροφολόγου που έχω, μη διστάσεις καθόλου και στείλε μου μήνυμα στους συνδέσμους που έχω κάτω στην περιγραφή, για να το παραλάβεις!


Η τιμή του καταπληκτικού αυτού βιβλίου είναι στα 64 ευρώ!


Δεν υπάρχουν κρατήσεις, δεν υπάρχουν μεταφορικά, γιατί στο αποστέλλω άμεσα με την πληρωμή σου, σε όποιο από τα κοινωνικά δίκτυα διαθέτεις! Είτε στο mail σου, είτε στο Messenger σου, είτε αν έχεις Viber, ή στο Instagram και σε οτιδήποτε άλλο, και μπορείς να το κατεβάσεις άμεσα και να το αποθηκεύσεις είτε στον υπολογιστή σου, είτε στο κινητό σου, είτε στο tablet σου!
Στείλε μήνυμα τώρα στα:
Messenger: Κιμ Καραμανεας
Mail: info@karamaneas.com

Instagram: kimkaramaneas