Πρόγραμμα Προπόνησης 5-3-1. Το μονοπάτι σας προς τη δύναμη και τη μυϊκή υπερτροφία!

Γεια σας εραστές της δύναμης και του Powerlifting!

Είστε έτοιμοι να φέρετε επανάσταση στην προπόνηση δύναμης αλλά και της μυϊκής υπερτροφίας;

Καλωσορίστε το πρόγραμμα προπόνησης δύναμης 5-3-1, που αλλάζει το παιχνίδι για οποιονδήποτε ασχολείται με την ανάπτυξη της δύναμης και των μυών.

Τι είναι το 5-3-1;

Είναι ένα αποδεδειγμένο σύστημα, για να αυξήσετε τη δύναμή σας στις ασκήσεις μεγάλων άρσεων: squat, πάγκο, άρση θανάτου και πιέσεις ώμων, συμπεριλαμβανομένων και βοηθητικών extra ασκήσεων, για να σας αναπτύξουν και την μυϊκή υπερτροφία!

Με λίγα λόγια, είναι ένα πρόγραμμα δύναμης, που έχει σχεδιαστεί για να εκτοξεύει στα ύψη τη δύναμη αλλά και το μέγεθος των μυών σας. Δεν είναι απλώς άλλη μια ρουτίνα.

Αλλά εδώ είναι το καλύτερο μέρος:

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τους υπολογισμούς!…

Σωστά! Έχω βγάλει την ταλαιπωρία των υπολογισμών από τη μέση με ένα προσαρμοσμένο εργαλείο του Excel, που έχω δημιουργήσει μόνο για εσάς!

Είναι προσαρμοσμένο για να σας βοηθήσει να εστιάσετε μόνο σε αυτό που αγαπάτε – να σηκώνετε βαριά, να αναπτύσεστε και να δυναμώνετε, χωρίς να έχετε το νου σας σε πολύπλοκους υπολογισμούς!

Γιατί 5-3-1;

Γιατί το θέμα δεν είναι μόνο να σηκώνεις όλο και πιο βαριά.

Πρόκειται για μία έξυπνη, προοδευτική προπόνηση, που ενισχύει εκπληκτικά τη δύναμη με έξυπνο τρόπο, αποφεύγοντας την μυϊκή εξάντληση που φέρνει ζημιά στην πρόοδο.

Και μάντεψε… αυτό το πρόγραμμα, δεν είναι απλά και μόνο για δύναμη.

Είναι ένα εκπληκτικό πρόγραμμα, που προσφέρει επίσης φανταστικά οφέλη μυϊκής υπερτροφίας. Δεν γίνεσαι απλώς πιο δυνατός. Σμιλεύεις και το σώμα σου.

Και το δώρο;

Το ειδικά σχεδιασμένο εργαλείο μου Excel, το οποίο σας το διαθέτω ΔΩΡΕΑΝ!

Είναι ο προσωπικός σας προπονητής σε ψηφιακή μορφή. Φυσικά και έχω μέσα πανεύκολες και πλήρεις οδηγίες δεν θα σας ταλαιπωρήσουν! Με το στυλ “α λα: Κιμ Καραμανέας”!

Όχι άλλες αριθμομηχανές, όχι άλλη σύγχυση. Απλώς εισαγάγετε τα στοιχεία σας και θα σας καθοδηγήσει αυτόματα στην πορεία σας, προς τη μέγιστη αντοχή και μέγεθος.

Αυτή είναι η ευκαιρία σας να ενταχθείτε στις τάξεις εκείνων που σταμάτησαν να αναζητούν το τέλειο πρόγραμμα άρσεων, επειδή το έχουν βρει και έχουν κολλήσει στο 5-3-1.

Λοιπόν, είστε έτοιμοι να απελευθερώσετε τις πραγματικές δυνατότητές σας;

Ελάτε να δυναμώσουμε, να αναπτυχθούμε και να κατακτήσουμε μαζί!

Συμπέρασμα:

Η δύναμη δεν είναι απλώς ένας στόχος. Είναι ένα ταξίδι.

Με το πρόγραμμα 5-3-1 και το αυτόματο εργαλείο μου Excel, αυτό το ταξίδι έγινε πολύ πιο ξεκάθαρο και διασκεδαστικό.

Μείνετε δυνατοί, γίνετε ακόμα πιο έξυπνοι και ας επιτύχουμε το μεγαλείο μαζί.

Πάρτε τώρα ΔΩΡΟ το αντίγραφο του εργαλείου Excel από κάτω και ξεκινήστε το ταξίδι σας για να γίνετε η πιο δυνατή έκδοση του εαυτού σας!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 5-3-1

ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΟΠΤΙΚΑ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ “04:11“: