Βελτίωσε τις σχέσεις σου και θα βελτιώσεις ολόκληρη τη ζωή σου!

Δεν αρκεί μία ευχή για να μας δώσει το αναμενόμενο, όσο καλοδιάθετη κι αν είναι.

Δεν αρκεί μόνο να πιστέψω ότι μπορώ να πετύχω κάτι που επιθυμώ. Το πραγματικό κλειδί, είναι να το θέλω τόσο πολύ να το αποκτήσω, που να με κάνει να αγωνιστώ υπέρμετρα και παράλογα για να το αποκτήσω, κόντρα σε κάθε νόμο των κοινωνικών στάτους, κόντρα σε κάθε λογική, έστω και χωρίς να ελπίζω. Έστω και αν δεν πληρώ τις προϋποθέσεις ή να έχω την ικανότητα είτε τη σωματική, είτε την εγκεφαλική που χρειάζεται για να το πετύχω. Απλά… το θέλω και αγωνίζομαι, και όπου με βγάλει, και αν με βγάλει. Τουλάχιστον και να αποτύχω, θα έχω εξελιχθεί σαν άνθρωπος.

Εάν θέλω να βελτιωθώ σαν άνθρωπος και να μου πάνε όλα δεξιά στη ζωή μου, θα πρέπει να βελτιώσω τις σχέσεις μου με τους άλλους.

Και αν θέλω να βελτιώσω τις σχέσεις μου με τους άλλους, θα πρέπει να ξεκινήσω με τους άμεσα κοντινούς μου… Τους πλησίον μου! Και ποιοι είναι οι πιο κοντινοί μου; Μα φυσικά η οικογένεια μου, οι φίλοι μου, και κυρίως το ταίρι μου! Αν δεν “τα βρω” πρώτα με το ταίρι μου που αγαπάω, πώς θα αγαπήσω και τους υπόλοιπους;

Δες λοιπόν εδώ, ένα ΔΩΡΟ ανυπολόγιστης αξίας, που θα σε μάθει να το κάνεις πολύ καλά αυτό! Γιατί θα σε μάθει το μηχανισμό που κρύβεται πίσω από αυτό:

Δες επίσης, το πώς να αποφασίζεις για το γάμο σου με τέλειες προϋποθέσεις και να αποφύγεις τις κακοτοπιές εδώ: Γάμος και Χωρισμός-Γιατί;