Έχεις πλέον νοήσει την ανάγκη να γυμναστείς, αλλά η ζωή σου δεν σε λυπάται και δεν σου δίνει το χρόνο που θες. Τι φοβάσαι και ανησυχείς; Για όλα σου έχω τη λύση. Πάμε λοιπόν να το δούμε μαζί.

Λοιπόν κοίταξε… υπάρχει Ένα ρητό που λέει πώς «αν όντως θες κάτι πολύ βρίσκεις πάντα τρόπο να το κάνεις».

Αυτή τη στιγμή δεν έχεις χρόνο, παρά μόνο για να τριγυρνάς μέσα στο σπίτι σου και να χαλαρώνεις μπροστά σε μία τηλεόραση. Τελεία! Αν δεν μπορείς να πας γυμναστήριο, ή ίσως δεν έχεις και αρκετό χώρο σπίτι, τότε χρησιμοποίησε αυτά που έχεις. Έχεις καναπέ; έχεις κάποια καρέκλα; μήπως έχεις και κάνα μέτρο διαθέσιμο χώρο; Ε τότε Κάνε τον καναπέ σου η την καρέκλα σου γυμναστήριο!

Και λέει ένα άλλο ωραίο ρητό:

«Αν δεν μπορούμε να βρούμε το δρόμο θα τον δημιουργήσουμε». Ο καναπές δεν φτιάχτηκε για άσκηση. Εμείς Θα τον κάνουμε γυμναστήριο.

Έτσι γιατί είμαστε μάγκες!

Σε αυτό το άρθρο λοιπόν, σου έχω δώρο, όχι μία, αλλά 6 διαφορετικές προπονήσεις να διαλέξεις οποία σε βολεύει, και να την κάνεις ακόμα και όταν βλέπεις τηλεόραση. Μην κολλάς λοιπόν πουθενά, βγάλε το λιοντάρι από μέσα σου, και ξεκινά σήμερα κιόλας.

Επίσης, στο κανάλι μου έχω αρκετά βίντεο με γυμναστική για πολυάσχολους που δεν έχουν χρόνο, τα οποία είναι ολιγόλεπτα, και γίνονται μέσα στο σπίτι, αλλά και στο γραφείο ακόμα.

Εσύ τώρα, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πατήσεις το link κάτω στο τέλος του άρθρου και να παραλάβεις ελεύθερα τις προπονήσεις του καναπέ: