Αποκαταστήστε τις εορταστικές ατασθαλίες γρήγορα!

ΓΙΟΡΤΕΣ!!! Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, Πάσχα, κλπ κλπ…

Φοβερή περίοδος να χαλαρώσουμε από τις διατροφικές και προπονητικές εντάσεις, όπου είναι και εντελώς απαραίτητο για να μπορούμε να έχουμε και ωραία συνέχεια στον υπόλοιπο χρόνο!

Εάν νομίζετε πως ξεφύγατε και νοιώθετε ενοχές, καλό είναι να το ξεχάσετε! Γιατί το σώμα μας, είναι προγραμματισμένο να επιστρέφει και να κινείται προς αποκατάσταση του άμεσα. Μάλιστα, τη χρειάζεται αυτή την ανάπαυση και χαλάρωση, για να μπορεί να έχει καλή απόδοση ολόκληρο το χρόνο. Οπότε, δεν χάθηκε και τίποτα αν για ελάχιστες μέρες μέσα στο χρόνο απομακρυνθήκαμε από τα βαριά μας προγράμματα!

Παρακάτω, θα δούμε πώς θα μπορέσουμε να αποκατασταθούμε άμεσα και να ξαναμπούμε στο ρυθμό και στην καλή μας κατάσταση, και με προπονητικό και με διατροφικό τρόπο!

ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ:

1.ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ

2.ΜΕΣΟΥΣ

3.ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ

Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Αυτό που θέλουμε, είναι να χρησιμοποιήσουμε τα πιο αποτελεσματικά προπονητικά και διατροφικά συστήματα για μια τέτοια αποκατάσταση.

Επειδή όμως δεν θα  μας χρειαστούν για μακρύ χρονικό διάστημα αλλά για να αποκαταστήσουμε γρήγορα τις «ζημιές», έχουμε τη δυνατότητα να μπορούμε να επιλέξουμε από τον πιο ελαφρύ, μέχρι και τον πιο βαρύ τρόπο. Είτε προπονητικά, είτε διατροφικά. Προτείνω λοιπόν, αφού θα βγει μια ψυχή που θα βγει, να το πάμε δυνατά, ώστε να τελειώνουμε μια ώρα νωρίτερα και να μας ανέβει και πάλι η ψυχολογία όσο πέφτουν τα κιλά μας!

Πάμε λοιπόν να το κάνουμε! Για να σας βοηθήσω καλύτερα, σας έχω ετοιμάσει έναν πλήρη οδηγό-ΔΩΡΟ για το πώς να το κάνετε, τον οποίο μπορείτε να κατεβάσετε ελεύθερα εδώ: