Ένας από τους μεγαλύτερους βοηθούς μας στην διατροφική μας πορεία αλλά και προς το αδυνάτισμα, είναι οι γλυκαντικές ύλες και ουσίες, ή αλλιώς τα γλυκαντικά.
Με την διατροφική τεχνολογία να έχει φτάσει σε τέτοια επίπεδα, η επεξεργασμένη ζάχαρη έχει γίνει ένα αναπόσπαστο στοιχείο από τα τρόφιμα που χρησιμοποιούμε σήμερα.
Οι επιπτώσεις της επεξεργασμένης ζάχαρης όμως, είναι πλέον πολύ γνωστές και σε κόντρα της εποχής πού ζούμε, θα πρέπει να την περιορίσουμε στο ελάχιστο εάν θέλουμε να δούμε αποτελέσματα στην υγεία και το αδυνάτισμα μας.
Ευτυχώς, η διατροφική επιστήμη μας έχει εφοδιάσει με νέους ισχυρούς συμμάχους, πού είναι οι γλυκαντικές ύλες και ουσίες, οι οποίες δεν μεταβολίζονται, δεν αποδίδουν θερμίδες σχεδόν τις ποσότητες πού χρησιμοποιούνται, και μας δίνουν πολύ μεγαλύτερη γλυκαντική ικανότητα από τη ζάχαρη, πράγμα το οποίο τις καθιστά αναλαμβάνονται σε ελάχιστες ποσότητες.
Προσωπικά χρησιμοποιώ χρόνια αρκετές ποσότητες γλυκαντικών.
Ένα θέμα που έχει δημιουργηθεί όμως, και το οποίο είναι περισσότερο φήμη παρά πραγματικότητα, είναι οι επιπτώσεις τους. Δυστυχώς η παραπληροφόρηση μέσα στο internet συνεχίζει και θα συνεχίζει να υφίσταται, μπερδεύοντας και τρομοκρατώντας τον κόσμο, ακόμα και σε θέματα που δεν έπρεπε καν να τον απασχολούν.
Σε αυτό λοιπόν το βίντεο θα δούμε την πραγματικότητα πίσω από τα γλυκαντικά, σε μία μελέτη που έχει δημοσιευτεί στο διατροφικό σύλλογο,
Μη φοβάστε λοιπόν τα γλυκαντικά, δείτε το βίντεο για να καταλάβετε, και αντικαταστήστε την πραγματικά ζημιογόνα επεξεργασμένη ζάχαρη με αυτά!