Αποτοξίνωση λοιπόν, και πολύ μεγάλος ντόρος γίνεται πάνω σε αυτό το θέμα τα τελευταία χρόνια, κυρίως με τυφλή γνώση και ψάξιμο, συνδέοντας λανθασμένα την αποτοξίνωση με το αδυνάτισμα.
Καμία σχέση!
Η αποτοξίνωση είναι ένα θέμα που έχουν γραφτεί πολλά λέγοντας απλά και μόνο τι πρέπει να τρώμε για να αποτοξινωθούμε, χωρίς την απαραίτητη η ερμηνεία και εξήγηση της όλης αυτής της κατάστασης, και το γιατί πρέπει να γίνεται στην πραγματικότητα.
Η αποτοξίνωση του οργανισμού μας δεν στηρίζεται σε διάφορα ζουμιά και ματζούνια πού θα πιούμε. Αν στηριζόταν σε αυτά δεν θα ζούσαμε σήμερα!
Ο ίδιος ο οργανισμός μας δημιουργεί περιβάλλον αποτοξίνωσης όταν εντοπίσει τοξικές εισροές μέσα του.
Αλλιώς με το παραμικρό ποτήρι κρασί θα καταστρεφόταν το συκώτι.
Ζούμε τρώγοντας τοξικές τροφές, αναπνέοντας τοξικό αέρα, πίνοντας τοξικό νερό.
Πόσο νομίζετε θα μπορούσαμε να ζήσουμε εάν ο οργανισμός δεν αποτοξινώνεται ο ίδιος;
Ούτε μία μέρα!
Η αποτοξίνωση λοιπόν του οργανισμού μας πρώτα είναι δικό του θέμα!
Δουλειά του είναι να μας διατηρεί στη ζωή, οπότε το να μας αποτοξινώνει είναι από τα πρώτα θέματα που έχει να διαχειριστεί.
Τι γίνεται όμως με το θέμα τροφικής αποτοξίνωσης όπου πρέπει να τρώμε ή να πίνουμε κάποιες τροφές για να αποτοξινωθούμε;
Η αλήθεια είναι ότι ο οργανισμός μας επειδή είναι πολύ επιβαρυμένος με όλες αυτές τις τοξίνες που κινείται ανάμεσά τους, χρειάζεται μία υποβοήθεια.
Γιατί όσο πιο καθαρός είναι, τόσο καλύτερα και γρηγορότερα θα κάνει τη δουλειά του!
Δεν θα κάνουν οι τροφές αυτές τη δουλειά αλλά ο οργανισμός μας.
Με την καθαρότητα των τροφών, απλά διευκολύνουμε τον οργανισμό μας να το κάνει καλύτερα.
Ακόμα και μία διαιτητική διατροφή με καθαρές τροφές, είναι ικανή να κάνει τη δουλειά.
Και όσο πιο καθαρές και ατόφιες και ακατέργαστες είναι οι τροφές, όσο πιο κοντά προς την Φυσική μας κατασκευή είναι οι τροφές, τόσο καλύτερα διευκολύνεται ο οργανισμός μας να αποτοξινωθεί.
Σε αυτό το βίντεο που ακολουθεί θα μάθετε αυτά που γίνονται μέσα μας, και θα ξέρετε πλέον τι συμβαίνει με αυτό το πολυσυζητημένο θέμα.
Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και μάθετε τις πληροφορίες που πρέπει, χωρίς να πέφτετε θύματα όλων των σελίδων που θέλουν να μας πείσουν ότι πίνοντας μαντζούνια θα είμαστε αποτοξινωμένοι!

Για μία πληρέστερη εικόνα δείτε τον πλήρη οδηγό εδώ: Αποτοξίνωση-Πλήρης Οδηγός-Μέρος 1ο