Μάθετε ποια θρεπτικά συστατικά το σώμα μας μπορεί να μετατρέψει, και τον αντίκτυπό τους στους στόχους σας!

Εάν γνωρίζουμε το τι συμβαίνει μέσα μας, μπορούμε και να ρυθμίσουμε το σώμα μας όπως θέλουμε και να το στρέψουμε όπου θέλουμε!…Είτε να αδυνατίζει, είτε να παχαίνει!

Όπως σας έχω πει πάρα πολλές φορές, το φαγητό που τρώμε δεν το τρώμε έτσι για πλάκα και για να διασκεδάσουμε (αν και μπορούμε να το μετατρέψουμε ώστε να μας διασκεδάζει κιόλας), αλλά οι τροφές που τρώμε αποτελούν τα συστατικά από τα οποία αποτελούμαστε και εμείς, και φθείρονται κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Θα λέγαμε ότι γίνεται ένα είδος αποδόμησης του οργανισμού μας, όπου και πρέπει να αναπληρωθεί με υλικά ανοικοδόμησης.
Επίσης χρειαζόμαστε καύσιμο για να κινηθούμε, και καύσιμο για να δημιουργηθεί οποιαδήποτε κίνηση μέσα στο σώμα μας που μας κρατάει στη ζωή. Και οι κινήσεις είναι άπειρες.
Πώς θα βρεθεί λοιπόν καύσιμο να κάνει όλη αυτή τη λειτουργία και υλικά ανοικοδόμησης αν όχι από τις τροφές, οι οποίες περιέχουν τα ίδια συστατικά που αποτελούμαστε και εμείς;
Οι τροφές όμως που βάζουμε στον οργανισμό μας δεν πάνε ατόφιες όπως είναι στην μορφή που τις καταναλώνουμε.
Διασπώνται σε σε τόσο μικρά μέρη, ώστε να μπορέσουν να χωρέσουν μέσα στα κύτταρά μας, στα οποία θα γίνει η διαχείριση αυτών των τροφών ώστε να μετατραπούν σε ενέργεια, καύσιμο και υλικά οικοδομής.
Πώς μετατρέπονται όμως, και σε τι μετατρέπονται οι τροφές μέσα στο σώμα μας;
Δημιούργησα λοιπόν ένα μίνι σεμινάριο, για να σας τα πω όλα αυτά και να καταλάβετε με απλά λόγια τη διεργασία, γιατί πάλι σας επαναλαμβάνω, πως: Εάν γνωρίζουμε το τι συμβαίνει μέσα μας, μπορούμε και να ρυθμίσουμε το σώμα μας όπως θέλουμε και να το στρέψουμε όπου θέλουμε!…Είτε να αδυνατίζει, είτε να παχαίνει!

Δείτε λοιπόν σε αυτό το “βαρύ” βίντεο, τις πιο πολυσυζητημένες μετατροπές των συστατικών