Οι μεγαλύτερες αλήθειες και οι καλύτερες συμβουλές, σε αυτό το πλήρες βίντεο!
Τι ισχύει, τι δεν ισχύει, τι πρέπει να κάνουμε, τι δεν πρέπει να κάνουμε, ακόμα και το πώς να μετρήσετε το σωματικό σας λίπος με έγκυρο τρόπο, βρίσκονται όλα μέσα σε αυτό το βίντεο!
Εκτός από το βίντεο, σας έχω και ένα υπέροχο infographic πολύ διασκεδαστικό, όπου θα έχετε πάντα μπροστά σας όλα αυτά πού πρέπει να κάνετε, για να μην τρέχετε συνέχεια στο βίντεο να βρείτε αυτό που θέλετε.
Σας έχω επίσης και τρόπο μέτρησης του σωματικού λίπους με δερματοπτυχόμετρο ή αλλιώς τσιμπίδα, πού είναι πολύ πιο έγκυρος από οποιαδήποτε ζυγαριά λιπομετρητή! Και θα βρείτε και μία ειδική ιστοσελίδα όπου θα βάζετε τα στοιχεία της λιπομέτρησης σας, και θα σας πει πιο έγκυρα το πόσο σωματικό λίπος έχετε.
Και το Infographic και η ιστοσελίδα, βρίσκεται στο τέλος του άρθρου κάτω από το βίντεο!
Μην αμελήσετε το περιεχόμενο αυτού του βίντεο!
Και να θυμάστε ότι: Η πρόληψη είναι πάντα καλύτερη από τη θεραπεία!
Το βίντεο μπορεί να γυρίστηκε Χειμώνα κάποια στιγμή, αλλά ισχύει για όλο το χρόνο, και για κάθε χρόνο. Γιατί σκοπός είναι όλο αυτό να γίνει τρόπος ζωής και μάλιστα ευχάριστος, ώστε να έχει διάρκεια και μόνιμο αποτέλεσμα!
Δείτε το, κατεβάστε και το infographic που σας έχω κάτω από το βίντεο, και μην επιτρέψετε πλέον καμία δικαιολογία στον εαυτό σας να μην μπει στο παιχνίδι!

Για να κατεβάσετε το infographic πατήστε εδώ:

Για να μπείτε στη σελίδα μέτρησης σωματικού λίπους, πατήστε εδώ: Μέτρηση σωματικού λίπους