Καλοκαίρι, παραλία, και δεν μας έφταναν όλα τα άλλα άγχη, έχουμε και το άγχος των κοιλιακών!
Ναι όντως σας έχω δίαιτα, αλλά δεν μπορώ πρώτα να μην δύο πράγματα που πρέπουν!
Γιατί πολλοί το έχουν περάσει σε ένα επίπεδο παραπάνω!
Έχω tetra Pak και θέλω six pack
!

Τι θα κάνω τώρα που δεν φαίνονται οι κάτω κάτω κοιλιακοί και φαίνονται μόνο οι τέσσερις πάνω; να δέσω μία πέτρα στο λαιμό και να πάω να αυτοκτονήσω;
Η αλήθεια είναι ότι παράγινε το άγχος για αυτό το θέμα το οποίο είναι μία κατάσταση υπερβολής, ιδιαιτέρως για ενδόμορφους κατασκευαστικά, οι οποίοι πασχίζουν να πάνε κόντρα στη φυσική τους τάση με πολύ πολλαπλάσιο κόπο από τους αντίθετους εκτόμορφους, όπου το μόνο που έχουν να κάνουν είναι απλά να υπάρχουν! Γιατί ούτως ή άλλως δεν έχουν λίπος επάνω τους, οπότε όλα φαίνονται αν έχουν κάποια μικρή ανάπτυξη!
Επειδή βέβαια γνωρίζω την επιθυμία αυτή και τον κόπο χρειάζεται, γιατί και εγώ ανήκω στους ενδόμορφους, αποφάσισα να σας δημιουργήσω μία ειδική διατροφή, για να σας βοηθήσω στην προσπάθειά σας να φανούν αυτοί οι έρημοι οι κοιλιακοί!
Εν τω μεταξύ τι μανία αυτή ΜΟΝΟ με τους κοιλιακούς;
Άλλες μυϊκές ομάδες δεν υπάρχουν;
Και τα παιδιά από την Αιθιοπία κοιλιακούς έχουν αλλά δεν είναι ελκυστικά.
Αν δεν αναπτυχθούν ισόμορφα και οι υπόλοιπες μυϊκές ομάδες, γίνεται απλά μία τρύπα στο νερό!
Τι να το κάνω να έχω ανεπτυγμένους και εμφανείς κοιλιακούς, και το υπόλοιπο σώμα μου να μην βλέπεται από την αδυναμία!
Και να πω ότι απευθύνομαι μόνο σε πιτσιρικάδες πάει στην ευχή, επειδή ακόμα δεν ξέρουν τι θέλουν και είναι στην εξερεύνηση και στα ξυπνήματα, και πάνε απλά με τη ροή, μπας και πιστοποιήσουν λίγο την παρουσία τους!
Το δυστύχημα είναι ότι παρατηρείται και σε μεγάλες ηλικίες αυτή η μανία, λες και δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα να λυθούν!
Εν πάση περιπτώσει, αναγνωρίζοντας την ανάγκη αυτή, σήμερα σας δίνω μία ειδική διατροφή για αυτό το σκοπό, την οποία θα βρείτε ακριβώς κάτω από το βίντεο που ακολουθεί, μαζί με μία ειδική προπόνηση που θα κάνει θαύματα αν τα συνδυάσετε μαζί!

Για να παραλάβετε τη διατροφή ελεύθερα, πατήστε εδώ:

Συνδυάστε τη και με την σούπερ μέθοδο προπόνησης με τη μέθοδο της πυραμίδας που σας δίνω εδώ, και η επιτυχία είναι σίγουρη: Σούπερ προπόνηση πυραμίδα