Άλλο ένα άρθρο για μεγάλη βοήθεια!
Σας έχω όλη τη βάση για το πώς να δημιουργήσετε διαιτητικό γεύμα σε 4 μόλις βήματα!
Το να δημιουργήσουμε ένα διαιτητικό γεύμα, είναι συγχρόνως απλό και πολύπλοκο μαζί!
Απλό γιατί οι βάσεις του στηρίζεται η σύνθεση ενός τέτοιου γεύματος στηρίζεται στην βασική ίδια φυσιολογία του ανθρώπινου σώματος.
Πολύπλοκο γιατί εμπλέκονται μέσα και προσωπική περιορισμοί, όπως οι διαφορετικές ενεργειακές ανάγκες, η γενετική, σωματότυπος, ορμονικές λειτουργίες, μεταβολικό προφίλ, συνήθειες διατροφής, τυχόν ασθένειες και φαρμακευτική λήψη και άλλα πολλά!
Το πρόβλημα είναι ότι χρειάζεται υπολογισμούς σύμφωνα μετά Βασικά διεθνή πρωτόκολλα, τα οποία έχουν βγει για την ανθρώπινη λειτουργία και φυσιολογία.
Εκεί ακριβώς, στηρίζεται κάθε είδος ονομαζόμενης δίαιτας, η οποία στην πραγματικότητα δεν έχει καμία διαφορά από αυτές τις βασικές αρχές.
Όπως σας έχω ξαναπεί, δεν υπάρχει μία μόνιμη ιδιαίτερη δίαιτα με καλύτερα αποτελέσματα από μία άλλη.
Τα πάντα είναι βήματα, τα οποία πρέπει να αρχίζουν από τις μεγάλες βάσεις και θεμέλια προσαρμογής, και όσο περνάει ο καιρός να αλλάζονται οι ποσότητες και τα Πρωτόκολλα, ώστε να μπαίνουν πλέον και μικρότερες πέτρες, έως και την άμμο που θα γεμίσει τα τελικά κενά.
Εάν δεν τηρηθεί αυτό το βατό και κατάλληλο για τον ανθρώπινο οργανισμό σύστημα, θα υπάρξει ένα κόλλημα στην πορεία, χωρίς να μπορούμε να πάμε παρακάτω.
Εδώ λοιπόν σας έχω ετοιμάσει μία βάση στην οποία μπορείτε να σταθείτε και να έχετε πολύ καλά αποτελέσματα.

Μπορείτε να τη βρείτε κάτω από το βίντεο ακριβώς και να την κατεβάσετε ελεύθερα!
Μπορείτε να ρυθμίσετε τις διατροφικές σας ανάγκες σύμφωνα με τον υπολογιστή ημερήσιων αναγκών που σας έχω τα δεξιά της σελίδας αυτής, και μετέπειτα να σταθείτε σε αυτή τη βάση και να δημιουργήσετε τα δικά σας γεύματα με τη σύνθεση όμως που σας έχω ακριβώς!
Εάν έχετε μία φυσιολογική λειτουργία μεταβολισμού, θα έχετε καλά αποτελέσματα!

Δείτε το πόσο εύκολα και σίγουρα μπορείτε να συνθέσετε ένα πλήρες διαιτητικό και πολύ νόστιμο γεύμα για οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, σε μόλις 4 απλά και εύκολα βήματα!

Για να παραλάβετε το αρχείο με τα μενού, πατήστε εδώ: