Οι γιορτές είναι ένα θέμα το οποίο μπορεί να μας φέρει τον οργανισμό σε μία δυσλειτουργική κατάσταση, εξαιτίας των πολλών τοξινών που μπαίνουν μέσα στο σώμα μας αυτές τις μέρες. Η φυσική βέβαια τάση του σώματος, είναι να αποτοξινώνεται από μόνο του και να διαχειρίζεται τις λειτουργίες του με τέτοιο τρόπο, ώστε να επανέλθει σε μία φυσιολογική λειτουργία. Ένας όμως συνεχής βομβαρδισμός ενός τρόπου ζωής που το απορρυθμίζει και το μπλοκάρει, θα το κάνει εντέλει να υπολειτουργεί συνέχεια σε μία κατάσταση που αποκαλούμε Safe Mode, με αποτέλεσμα μία κακή διάθεση, ένα μόνιμο πρήξιμο, κακός ύπνος, πτώση ενέργειας, και μία αίσθηση ασθένειας.

Δύο τρόποι υπάρχουν για να επανέλθει το σώμα μας στη φυσιολογική του λειτουργία και να πάψουν όλες αυτές οι επιπτώσεις. Η διατροφή και η κίνηση, υπό μορφή κάποιας άσκησης.

Σε αυτό το βίντεο, θα σας δώσω 3 πολύ αποτελεσματικές προπονήσεις, με τις οποίες θα φέρετε άμεσα το σώμα σας σε κατάσταση φυσιολογικής λειτουργίας μετά τις γιορτές, αλλά και θα αδυνατίζετε συγχρόνως, εφόσον τις διατηρήσετε για κάποιο διάστημα και συνδυάζοντας τις βέβαια και με μία καλά ρυθμισμένη διατροφή.

ΕΚΤΕΛΕΣΤΕ ΑΡΧΙΚΑ ΤΗΝ 1η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΓΙΑ 5-6 ΜΕΡΕΣ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΙΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ!
Δείτε λοιπόν τις ασκήσεις και καλή σας επιτυχία!