ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ ΣΤΟ “PROJECT DELTA®”! TO ΑΠΟΛΥΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ ΤΡΙΠΛΗΣ ΔΡΑΣΗΣ, ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!

Είσαι στο πρόγραμμα υψηλής ποιοτικής αξίας, με την συνεργασία και την απόλυτη υποστήριξη της ομάδας Taleton®, που θα αναλάβει να σε βοηθήσει να φτάσεις στον τελικό σου στόχο, με μονιμοποιημένα αποτελέσματα!

Το “PROJECT DELTA®”, περιλαμβάνει τις εξής υπηρεσίες:

Α. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:

Συνέντευξη, για να διαγνωσθούν οι προσωπικές σου ανάγκες, και να γίνει αναγνώριση και συλλογή των στοιχείων του δικού σου οργανισμού ώστε να δημιουργηθεί ειδικό προσωπικό πρόγραμμα διατροφής και υποστήριξης.

Β. ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ:

1. Προσωπικά Διαιτολόγια στα μέτρα, τους στόχους, τις προτιμήσεις και τις ανάγκες σου (όσα και αν χρειαστούν), τα οποία θα προσαρμόζονται ανάλογα με τα αποτελέσματα και την πρόοδο.

2. Απεριόριστη δωρεάν επαφή να μας στέλνεις και να μας μιλάς όσο θέλεις, είτε ιντερνετικά, είτε και τηλεφωνικά για άμεση και προσωπική σωστή επαφή!

ΕΞΤΡΑ BONUS ΠΑΡΟΧΕΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΛΕΨΗ:

BONUS Νο 1: Δωρεάν προγράμματα γυμναστικής (αν θες – πραγματικής αξίας 35€) και συμβουλές προπόνησης για καλύτερη και ταχύτερη καύση λίπους!

BONUS No 2: Δωρεάν Ψυχολογική υποστήριξη πάνω στο αδυνάτισμα σου, όποτε μας χρειαστείς, και όσο μας χρειαστείς!

Γ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ:

Θα σου παρέχουμε διατροφή συντήρησης, όπου θα μπορείς εκτός από αυτή να τρως και οτιδήποτε θες, γιατί θα σου παρέχουμε μαζί και μια έξτρα δίαιτα επανεκκίνησης, ώστε όταν πας να ξεφύγεις, θα σε επαναφέρει άμεσα σε 2-3 μέρες μόνο! Οπότε, τα αποτελέσματα θα είναι μόνιμα, εάν ακολουθήσεις ότι πούμε! Θα σου στείλουμε επίσης πολλά αρχεία με γκουρμέ διαιτητικές συνταγές, συνταγές με διαιτητικά γλυκά, νηστίσιμες, vegan και άλλες, καθώς επίσης επίσης ένα σύστημα με το πώς να συνθέσεις τις δικές σου διατροφές, και πολλά άλλα, (σύνολο 10 αρχεία), τα οποία θα σε κάνουν να μη μας έχεις ανάγκη πλέον!

Επίσης, εάν θέλεις, η επαφή μας μπορεί να μη σταματήσει όταν φτάσεις στα επίπεδα που θέλεις. Μπορούμε να συνεχίσουμε πλέον συμβουλευτικά για ότι μας χρειαστείς από εκεί και έπειτα, χωρίς καμία χρέωση.

ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ:

Αναγνωρίζοντας τις σημερινές συνθήκες διαβίωσης, πήραμε την απόφαση να βοηθήσουμε βάζοντας το δικό μας λιθάρι προς την υπηρεσία του ανθρώπου (στο οποίο έχουμε ταχθεί σαν σκοπό), και προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας με μεγάλη έκπτωση!

Υπάρχουν λοιπόν 2 καταπληκτικές προσφορές, ανάλογα με το τι σε εξυπηρετεί και τι σε συμφέρει, αλλά με την ίδια ακριβώς επίβλεψη:

Α) Η 1η τιμή (από την αρχική των 140€ το μήνα), είναι πλέον με έκπτωση και κατεβαίνει στα 75€ το μήνα, και περιλαμβάνει μαζί και όσες αλλαγές μπορεί να χρειαστούν στον κάθε μήνα, την όσο θες ψυχολογική υποστήριξη, τα προγράμματα γυμναστικής (αν θες), και την απεριόριστη και όσο εσύ θες επαφή που θα μπορείς να μας στέλνεις μέσα στο μήνα. Είναι σταθερά μηνιαία, και ότι αλλαγή και επαφή χρειαστεί μέσα στο εκάστοτε μήνα, δεν χρεώνεται!

Η επίβλεψη του PROJECT DELTA®, έχει τριπλή προσέγγιση: Διατροφική, προπονητική, ψυχολογική!

Β) Η 2η τιμή αν σε βολεύει, είναι ΕΦΑΠΑΞ, για όσο καιρό χρειαστεί να χάσεις το βάρος που θες, και πληρώνεται για μία μόνο φορά, όσος καιρός και αν περάσει, και από την αρχική τιμή των 860€, κατεβαίνει με έκπτωση στα 640€ και είναι ΕΦΑΠΑΞ, για όσο διάστημα χρειαστεί, χωρίς καμία άλλη πληρωμή πλέον, και το προσφέρουμε σαν έξτρα βοήθεια, για να μην πληρώνει κάποιος για πολύ καιρό! Η προϋπόθεση είναι να μείνεις στο πρόγραμμα συνεχώς!

Η επίβλεψη βέβαια, είναι ακριβώς η ίδια και στις δύο περιπτώσεις!

Έχεις ένα επιστημονικό πακέτο από Διατολόγο-Προπονητή (αν θες) και Ψυχολόγο μαζί!

Όλα γίνονται μέσω ίντερνετ αβίαστα και άνετα με τον υπολογιστή ή το κινητό σου, ακόμα και τηλεφωνικά!

Για οποιαδήποτε έξτρα πληροφορία και απορία, μπορείς να κάνεις τα εξής:

1. Στείλε μήνυμα στο μέσεντζερ στα:

Κιμ Καραμανέας

Καραμανέας Ιωακείμ

2. Στείλε μήνυμα στο email:

info@karamaneas.com

3. Στείλε μήνυμα στο instagram:

kimkaramaneas

4. Να με καλέσεις ή να σε καλέσω στο τηλέφωνο!

Σε περίπτωση που θες να με καλέσεις εσύ, το τηλέφωνό μου είναι:

690 768 11 00

Στείλε μου ΤΩΡΑ να μιλήσουμε εντελώς φιλικά για τη δική σου προσωπική περίπτωση και να συνθέσουμε μαζί τη νέα σου ζωή!

Καραμανέας Ιωακείμ

Επιστημονικός συνεργάτης της ομάδας Taleton®

Executive Manager της Enter Academy Group

Diploma in Health Studies

Personal Development Coach & Mentor

Certification in Human Health

Certification in Diet & Nutrition/Healthy Living

Certification in Physical Education-Fitness Training Principles & Methods

Specialization in Workout & Training Apps

Συγγραφέας 25 βιβλίων διατροφολογίας, προπονητικής και ψυχολογίας