Η λήψη συμπληρωμάτων διατροφής είναι στις μέρες μας εντελώς απαραίτητη, λόγω της αναγκαστικής πίεσης για άμεση παραγωγή και έγκαιρη μεταφορά των τροφών στα ράφια, ώστε να καλυφθεί η μεγάλη υπερκατανάλωση, πράγμα το οποίο τις κάνει να φτάνουν στο πιάτο μας σχεδόν γυμνές από θρεπτικά συστατικά. Η προσοχή της παραγωγής στρέφεται στην όψη περισσότερο, παρά στην πληρότητα συστατικών. Ο κορεσμός του εδάφους επίσης, δεν αφήνει περιθώριο πλήρους λήψης θρεπτικών συστατικών προς τα φυτά. Οι τροφές έρχονται στο τραπέζι μας με μείωση 60% το λιγότερο από περασμένες δεκαετίες!

Η δε επεξεργασία τους και η προσθήκη ζάχαρης, δημιουργεί στον οργανισμό μας μία επιβαρυμένη κατάσταση, εξαιτίας της οποίας μπλοκάρονται αλλά και αφαιρούνται επιπλέον από το σώμα μας, τα ήδη υπάρχοντα θρεπτικά συστατικά!

Αποτέλεσμα είναι οι ασθένειες, η υπολειτουργία του οργανισμού μας και η παχυσαρκία, να έχουν φτάσει σε τέτοιο μεγάλο επίπεδο σήμερα, που δεν θα έπρεπε να επιτρέπεται να συμβαίνει κάτι τέτοιο με την εξέλιξη που έχουμε στην εποχή μας!

Η σελίδα “Taleton Supplement Experts”, απαρτιζόμενη από έμπειρους ειδικούς ερευνητές επάνω στη διατροφή και στα συμπληρώματα, προσφέρει το δικό της επιστημονικό λιθάρι στην ισορροπία και στην εξάλειψη των διατροφικών ελλείψεων των ημερών μας, παρέχοντας γνώση και εξειδικευμένες συμβουλές για τη σωστή διαχείριση των τροφών και των συμπληρωμάτων διατροφής!

Σας έχουμε ετοιμάσει λοιπόν, ένα αρχείο με τα πιο διαδεδομένα σκευάσματα (όχι εταιρίες αλλά τις συνθέσεις που κυκλοφορούν) και σας το δίνουμε να το έχετε και να ξέρετε το είδος, τη σύνθεσή τους, τη χρησιμότητά τους και τις αντενδείξεις τους!

Πατήστε κάτω και παραλάβετέ το: