Ρωτήστε σχεδόν οποιονδήποτε πλέον για το τι πρέπει να κάνετε για να χάσετε μερικά κιλά, και κατά πάσα πιθανότητα θα σας πουν: «Κόψτε τους υδατάνθρακες» Ως ειδικός πάνω στο θέμα αυτό, το έχω ακούσει εκατοντάδες φορές.

Ενώ το κίνημα της διατροφής χαμηλής περιεκτικότητας σε υδατάνθρακες έχει αυξηθεί και ελαττωθεί σε δημοτικότητα από την εποχή του Atkins στα τέλη της δεκαετίας του ’90 και στις αρχές της δεκαετίας του 2000, οι περισσότεροι άνθρωποι υποθέτουν ότι οι υδατάνθρακες είναι εκ φύσεως παχυντικοί.

Τα τελευταία χρόνια, στοιχηματίζω ότι έχετε ακούσει (ή σκέφτεστε) τουλάχιστον ένα από τα ακόλουθα: •Οι υδατάνθρακες αυξάνουν το σάκχαρο του αίματός σας και την ινσουλίνη, που ευνοεί την αύξηση του σωματικού λίπους. •Οι υδατάνθρακες, και ιδιαίτερα η ζάχαρη, προκαλούν φλεγμονή. •Οι υδατάνθρακες δεν αποτελούν ουσιαστικό μέρος της διατροφής, όπως το λίπος και οι πρωτεΐνες.

Φαίνεται απλό και λογικό. Ποιο είναι λοιπόν το πρόβλημα;

Αυτές οι απλοϊκές δηλώσεις σχετικά με «καλά τρόφιμα» και «κακά τρόφιμα», αγνοούν τη βιολογική πολυπλοκότητα και την ευρύτερη εικόνα.

Ας δούμε τα πράγματα πιο καλά, με αυτόν τον οδηγό-ΔΩΡΟ που σας δίνω σε αυτό το άρθρο!

Κατεβάστε τον ελεύθερα και μάθετε την αλήθεια σε αυτό το θέμα!

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ-ΔΩΡΟ, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ:

Για να μάθετε για την ΚΥΚΛΙΚΗ ΛΗΨΗ ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΩΝ, πατήστε εδώ:

ΚΥΚΛΙΚΗ ΛΗΨΗ ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΩΝ