Το να είσαι  μέλος της κοινότητας του Ναυτικού Ειδικού Πολέμου, απαιτεί ένα εξαιρετικά υψηλό επίπεδο της συνολικής σωματικής φυσικής κατάστασης. Ένας συνδυασμός της μυϊκής δύναμης, της ευελιξίας και της καρδιαγγειακής υγείας είναι απαραίτητος για τη διεξαγωγή ειδικών αποστολών. Για να εκπαιδευτείτε με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο για αυτές τις σωματικά απαιτητικές εργασίες των Βατραχανθρώπων και άλλων τέτοιων ειδικοτήτων εντός της Κοινότητας, χρειάζονται σαφείς, συνοπτικές και έγκυρες οδηγίες σχετικά με τις σωματικές αγωγές και τα  σχήματα άθλησης.

Ο οδηγός φυσικής κατάστασης των Navy Seals, που σας δίνω ΔΩΡΟ, είναι το απόλυτο εγχειρίδιο φυσικής ανάπτυξης που έχει καθιερωθεί για τις δυνάμεις Υποβρυχίων Καταστροφών, με σκοπό να αναπτύξει τις απαραίτητες δεξιότητες που χρειάζονται οι εκπαιδευόμενοι ώστε να είναι ικανοί να ανταπεξέλθουν σε οποιαδήποτε κατάσταση και συνθήκη απαιτείται για την επίτευξη κάθε επιτυχημένης αποστολής και διεξάγεται στο coronado-ΗΠΑ.

Έχει δημιουργηθεί από ένα μεγάλο επιτελείο κορυφαίων στρατιωτικών και μη στρατιωτικών επιστημόνων, εξειδικευμένων σε τομείς υγείας, όπως: γυμναστές, γιατρούς, διατροφολόγους, ψυχολόγους και πολλούς άλλους ειδικούς στον τομέα υγείας και fitness.

Σας δίνω λοιπόν την προπόνηση την οποία απομόνωσα από το εγχειρίδιο, και υπόσχεται άριστη ανάπτυξη όλων των ικανοτήτων του οργανισμού σας!

Καλό θα ήταν να συμβουλευτείτε πρώτα το γιατρό σας πριν το επιχειρήσετε!

Για να παραλάβετε τον οδηγό σας, πατήστε εδώ: