Σε αυτό το άρθρο, σας έχω το master piece των δημοσιεύσεων μου! Σας παρουσιάζω το σύστημα “ΘΗΣΕΑΣ”, που είναι ένα πλήρες και ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκγύμνασης για άνδρες και γυναίκες, όπου μπορεί να απογειώσει και να φέρει τον κάθε ένα και την κάθε μία που θα θελήσει να το εφαρμόσει, στην καλύτερη κατάσταση που μπορεί να φτάσει το σώμα του! Απευθύνεται και σε αρχάριους και σε μέσους και σε προχωρημένους και σας το προσφέρω ΔΩΡΟ!

Έχοντας  στην κατοχή μου αρκετά πτυχία και πιστοποιητικά πάνω σε θέματα διατροφής και προπονητικής, αλλά και με 35 χρόνια εμπειρία στο χώρο αυτό,  έχω δημιουργήσει βάζοντας σε σειρά (μετά από πολλούς πειραματισμούς και εφαρμογές κάθε είδους συστήματος που μπορεί να φέρει αποτελέσματα), το σύστημα Θησέας, που είναι ένα πλήρες και ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκγύμνασης για άνδρες και γυναίκες, όπου μπορεί να απογειώσει και να φέρει τον κάθε ένα και την κάθε μία που θα θελήσει να το εφαρμόσει στην καλύτερη κατάσταση που μπορεί να φτάσει το σώμα του!

Είναι ένα σύστημα που συνδυάζει πολλές υπάρχουσες μεθόδους μαζί, και τις βάζει στη σωστή αλλά και την πιο αποτελεσματική σειρά, καθώς οι μέθοδοι είναι πολλές και μπορεί κάποιος να μπερδευτεί πολύ εύκολα αν δεν έχει εμπειρία. Έτσι λοιπόν, επέλεξα ότι καλύτερο και αποτελεσματικότερο υπάρχει, το επεξεργάστηκα για να γίνει ακόμα πιο αποτελεσματικό και σας το προσφέρω σε όλους και όλες όσοι θέλετε πραγματικά να τελειώνετε μια και καλή σε προπονητικό επίπεδο από τις απαιτήσεις του σώματος σας.

Το πρόγραμμα μπορούσα να το ονομάσω Ηρακλής, γιατί έχει μεγαλύτερη βαρύτητα και prestige, αλλά σκέφτηκα το Θησέας, επειδή συμβολίζει τη φυσική και γήινη πλευρα με τα καλύτερα ανθρώπινα και χωρίς φαρμακευτική υποβοήθεια αποτελέσματα, όπως ο Θησέας, που σε αντίθεση με τον Ηρακλή, ήταν απλός άνθρωπος, χωρίς θεϊκή παρέμβαση, αλλά έφτασε να είναι ένας πανίσχυρος ήρωας. Οι δυνάμεις του Ηρακλή από την άλλη, συμβολίζουν την παραφύση μέθοδο με τη βοήθεια εξωτερικών παραγόντων (όπως η λήψη φαρμάκων) για να φτάσει κανείς στο επιθυμητό, λόγω της φύσης του ημίθεου που κατείχε και τον οδήγησαν σε αυτά τα μεγάλα κατορθώματα.

Έτσι λοιπόν, δημιούργησα ένα συνδυασμό, όπου μπορεί ο καθένας χωρίς φαρμακευτική υποβοήθεια, να φτάσει φυσικώς, σε ότι καλύτερο μπορεί να αποδώσει το σώμα του. Και σε δύναμη, και σε μυικότητα, και σε αντοχή και σε φυσική κατάσταση.

Το πρόγραμμα Θησέας, συνδυάζει μία μίξη διαφόρων μεθόδων που εμπλέκονται όπως πρέπει, για να φέρουν το αποτέλεσμα στα όρια που πρέπει για τον καθένα.  Αποτελείται από διάφορες φάσεις.

Απευθύνεται και σε αρχάριους και σε μέσους και σε προχωρημένουςΟι αρχάριοι και οι μέσοι, θα χρειαστεί να περάσουν πρώτα από μία φάση προσαρμογής που τους έχω και μετά να προχωρήσουν στο κυρίως πρόγραμμα. Οι προχωρημένοι, μπορούν να μπουν κατευθείαν στο κυρίως πρόγραμμα.

Καθώς προχωρεί κανείς από φάση σε φάση, θα βλέπει και θα νοιώθει τα αποτελέσματα εμφανή πάνω στο σώμα και την υγεία του.

ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ:

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!