Ένας πλήρης οδηγός σωματικής μεταμόρφωσης με φυσικό τρόπο σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ γρήγορο χρόνο!

Σε κάθε γωνιά του μυαλού οποιουδήποτε ασκούμενου, πάντα θα υπάρχει μία μόνιμη ερώτηση:

«Ποιο είναι το καλύτερο σύστημα προπόνησης με τα μεγαλύτερα και μόνιμα κέρδη»;

Και αρχίζει μια ατέλειωτη έρευνα σε κάθε μέσο ενημέρωσης για να βρεθεί το πιο καλό σύστημα και το πιο αποτελεσματικό, γρήγορο και μόνιμο!

Και τα άρθρα είναι πολλά!

Και να οι δοκιμές, κι να το άγχος αν θα πετύχει… Όμως, παρόλο το μεγάλο όγκο γνώσεων που σίγουρα δείχνει πολύ σωστά πράγματα, ξεχνάμε έναν μεγάλο παράγοντα που όσο και να το θέλουμε δεν μας επιτρέπει να καταλήξουμε σε κάποιο σύστημα που θα μας ικανοποιήσει μόνιμα. Δοκιμάζουμε τα πάντα και συνειδητοποιούμε πως όλα δουλεύουν μέχρι ένα σημείο. Μετά πάλι μπλοκάρει το σώμα μας και πάλι θα Ψάχνουμε για κάτι πιο αποτελεσματικό. Ποιος είναι αυτός ο παράγοντας όμως;

Η ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΜΟΝΙΚΕΣ ΜΑΣ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ!

Και όμως… κάθε σοβαρή ιστοσελίδα θα ενημερώσει για αυτά καθώς έχω δει κι εγώ. Όμως, πάλι θα υπάρχει το ανικανοποίητο στους ασκούμενους, γιατί η αγνωσία δεν αφήνει το μάτι να δει τίποτα άλλο, παρά μόνο ότι θέλει να δει.

Η γνώση είναι όντως δύναμη. Μέσα μας, υπάρχουν ένα κάρο μηχανισμοί που λειτουργούν στην εντέλεια, με σκοπό να προφυλάξουν το σώμα μας από δυσλειτουργικές ανωμαλίες, ώστε να συνεχίσουμε να επιβιώνουμε. Γιατί το σώμα μας δεν νοιάζεται και δεν φτιάχτηκε για να ικανοποιήσει την κάθε μας επιθυμία, αλλά για να δημιουργεί συνθήκες επιβίωσης του σε κάθε κατάσταση. Έτσι, οι μηχανισμοί αυτοί, άλλοτε προωθούν και άλλοτε μπλοκάρουν τα γεγονότα που εμείς πεισματικά θέλουμε να Φέρουμε στο σώμα μας!

Μία από τις χρησιμότερες λειτουργίες του σώματος μας, είναι η καταπληκτική του ικανότητα προσαρμογής. Κι αυτό, γιατί δεν γίνεται να αφήσει το σώμα απροστάτευτο σε μεγάλες εντάσεις και αλλαγές που θα του συμβούν. Οπότε και δημιουργεί συνθήκες ανατροπής ή και προσαρμογής. Στην προκειμένη περίπτωση που μιλάμε, θα δημιουργήσει ικανότερο σύστημα και Καρδιο-αναπνευστικό, για να μπορεί να ανταπεξέρχεται μόνιμα σε μεγάλες εντάσεις κούρασης και να μην καταβληθεί o οργανισμός, γιατί θα υπήρχε μεγάλη φθορά και αποσύνθεση με αποτέλεσμα να έρθει ακόμα και θάνατος.

Αυτή όμως ακριβώς η Φυσική προσαρμογή που φτιάχτηκε για να μας βοηθάει να επιβιώνουμε, έρχεται τώρα να πάει κόντρα στις Ιδέες μας που σώνει και καλά θέλουμε να φέρουμε στον οργανισμό μας. Και στεναχωριόμαστε αντί να χαιρόμαστε γι’ αυτό, επειδή δεν συμβαδίζει με όσα θέλουμε. Βλέπουμε πως μπλοκάρουμε και στεναχωριόμαστε αντί να χαιρόμαστε που δεν κοπιάζουμε όσο στην αρχή. Αυτό το μπλοκάρισμα όμως, μας πάει πίσω σε μία στασιμότητα γιατί δεν καταβάλουμε ένταση πλέον ώστε να δώσουμε στο μυϊκό και στο καρδιαναπνευστικό μας συνθήκες ανάπτυξης. Γιατί η ανάπτυξη της προσαρμοστικής μας ικανότητας έρχεται στην μεγάλη ένταση που υποβάλουμε το σώμα μας. για να αναπτυχθεί περαιτέρω, θα χρειαστεί να αλλάξουμε εντάσεις και να το υποβάλουμε σε νέες αλλαγές. Μέχρι και πάλι να προσαρμοστεί.

Το σύστημα λοιπόν που θα περιγράψουμε, είναι ικανό να σας πάει αρκετά μακριά και να σας κάνει να αναπτυχθείτε στο μέγιστο που μπορείτε σε κάθε τομέα του σώματος σας, χωρίς βέβαια να μπορεί να αποφύγει και αυτό τις προσαρμοστικές συνέπειες κάθε συστήματος. Όταν το κάνετε για αρκετό διάστημα, μπορείτε για λίγο καιρό να επιστρέφετε σε κάποιο άλλο πρωτόκολλο προπόνησης και να επανέρχεστε σε αυτό για να ξεκολλάτε και να αναπτύσσεστε περαιτέρω.

Το σύστημα απευθύνεται σε μέσους και προχωρημένους ασκούμενους, και σκοπό έχει να σας φέρει σε υπέρ μέγιστες εντάσεις, που θα σας απογειώσουν την ανάπτυξη κάθε συστήματος στο σώμα σας.

Κατεβάστε ΕΛΕΥΘΕΡΑ και ΔΩΡΕΑΝ τον πλήρη οδηγό, και ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ:

Για να δείτε το βίντεο με την πραγματική εφαρμογή της προπόνησης αυτής, πατήστε εδώ: Η Προπόνηση Challenge στην Πράξη