Πολλές νέες έρευνες, πολλές νέες μελέτες, πολλά νέα πράγματα στη βιοχημεία του οργανισμού.
Λίγα γεύματα και μεγάλα αλλά με μεγάλη αποχή νηστείας για εκμετάλλευση του σωματικού λίπους, συχνά και μικρά γεύματα για αύξηση του μεταβολισμού, πρωτόκολλο 50 30 20, πρωτόκολλο 40-40 20, κετογόνος διατροφή, διαλειμματική νηστεία, κυκλική λήψη υδατανθράκων… τι γίνεται και πιο δουλεύει;
Η αλήθεια είναι ότι όλα δουλεύουν και όλα αποδίδουν.
Το θέμα είναι ποιο μας ταιριάζει. Για αυτό και εγώ συχνά λέω ότι το καλύτερο είναι να κάνουμε τεστ με όλα αυτά τα Πρωτόκολλα για να δούμε αν μας ταιριάζει κάποιο.
Η παρεξήγηση βέβαια είναι, ότι ο καθένας που διαβάζει για τέτοια πρωτόκολλα, δεν γνωρίζει πρώτα από όλα ότι δεν είναι οι μεγάλες βάσεις και οι βράχοι που θα ξεκινήσουμε να χάνουμε, αλλά η άμμος που θα γεμίσει τα κενά.
Επίσης με όλα αυτά τα Πρωτόκολλα υπάρχει ένα θέμα στη ρύθμιση τους, καθώς χρειάζεται γνώση διατροφολογίας για να γίνει σωστά και να μην επέλθει ζημιά.
Αν δεν ξεκινήσουμε από τους μεγάλους βράχους, πολύ σύντομα θα χουμε μία στασιμότητα ένα μπλοκάρισμα που δεν θα ξέρουμε να διαχειριστούμε.
Οπότε θα χρειαστεί να ξεκινήσουμε από τις βάσεις βράχους όπως είναι τα συχνά και μικρά γεύματα, τα οποία πετυχαίνουν πάντα, αν και δεν είναι για όλους!
Σε αυτό το άρθρο και με ένα μικρό βίντεο θα δούμε τα οφέλη αυτού του συστήματος, οπότε αν μας ταιριάζει είναι το καλύτερο να υιοθετήσουμε στην αρχή του δρόμου προς ένα αδυνάτισμα, ή για μία υγιεινή ζωή!
Δείτε σε αυτό το βίντεο λοιπόν τις πληροφορίες που χρειάζεστε: