Σε αυτό το άρθρο, σας έχω κάτι πάρα πολύ πολύτιμο, καθώς ο περισσότερος κόσμος βάλλεται από δυσανεξία σε ορισμένες τροφές, και υποφέρει από πρηξίματα και δυσφορία, επηρεάζοντας ακόμα και την κοινωνική του ζωή!
Η τροφική δυσανεξία, μπορεί να επιφέρει και πολλά ακόμα περισσότερα προβλήματα υγείας, καθώς από την πέψη προσδιορίζεται η μετέπειτα πορεία της βιοχημείας μας και κατ’ επέκταση της λειτουργίας του σώματός μας! Κακή πέψη σημαίνει και κακή λειτουργία του οργανισμού μας.
Θα δούμε λοιπόν την πλήρη εικόνα της τροφικής δυσανεξίας αλλά σε πιο βαθύ επίπεδο. Τι επηρεάζεται και τι δημιουργείται στον οργανισμό μας, αλλά και πώς μπορούμε να εντοπίσουμε καλύτερα και φθηνότερα και πιο σίγουρα από οποιοδήποτε εργαστηριακό τεστ, ποιες τροφές μας επηρεάζουν προσωπικά, καθώς εγώ προσωπικά έχω δει πολλές φορές να γίνονται λάθη στη διάγνωση σε όσους αναλαμβάνω και τυγχάνει να έχουν πάει για τεστ. Εδώ πάμε στα σίγουρα πλέον.
Θα δούμε επίσης, πώς μπορούμε να εξαλείψουμε τις τροφικές δυσανεξίες και τα προβλήματα που δημιουργούν, μέσω μιας έξυπνης διατροφικής προσέγγισης, που ονομάζεται διατροφή εξάλειψης τροφίμων, ή αλλιώς elimination diet.
Η μέθοδος είναι σίγουρη, και ετοιμαστείτε να απαλλαγείτε από τις ενοχλήσεις αυτές, εφόσον ακολουθήσετε τις οδηγίες που σας δίνω στο βίντεο.
Για πιο σίγουρα και για να έχετε πάντοτε μπροστά τις οδηγίες, σας έχω ετοιμάσει την μέθοδο σε ένα ωραίο infographic, που μπορείτε να κατεβάσετε ελεύθερα στο τέλος του άρθρου μετά το βίντεο, έτσι ώστε να είστε πια εντελώς σίγουροι για τα βήματα που έχετε να κάνετε!

Εάν όντως υποφέρετε και θέλετε να σταματήσει όλο αυτό μία για πάντα, σταματήστε να τρέχετε από δω και από κει και να πληρώνετε ένα κάρο λεφτά σε τεστ και κάντε αυτή την αποτελεσματική και σίγουρη μέθοδο!
Δείτε το βίντεο σεμινάριο ώστε να μάθετε τα πάντα σε βαθύτερο επίπεδο, και να κατανοήσετε τι συμβαίνει και πώς να το εξαλείψετε, και μετά κατεβάστε και το infographic με την μέθοδο!
Καλή σας επιτυχία!
Δείτε πρώτα το βίντεο:

Για να κατεβάσετε ελεύθερα το infographic, πατήστε εδώ: