Αυτή τη φορά, σας έχω κάτι σπέσιαλ και δυνατό για γρήγορη αποκατάσταση από τις εορταστικές ατασθαλίες που όλοι κάνουμε, αλλά και από κάθε γιορτή, ρεπό και καθισιό, ακόμα και από τις καλοκαιρινές μας διακοπές!
Επειδή οι γιορτές συνδέονται πάντα με οτιδήποτε ευχάριστο και χαλαρωτικό για τον ανθρώπινο οργανισμό, και αυτό εξαιτίας της φυσικής μας τάσης, είναι φυσικό να παίρνουμε ρεπό ακόμα και από μία πορεία ωραία που έχουμε στο Fitness!
Και είναι απόλυτα φυσιολογικό, απόλυτα δεκτό και απόλυτα αναγκαίο μπορώ να σας πω!
Γιατί πολλές φορές κοιτάμε να σώσουμε ένα κλαδί από ένα δέντρο, και δεν βλέπουμε ότι πάμε να χάσουμε το δάσος!
Η σταθερή ανεβασμένη ψυχολογική διάθεση και τα κίνητρα, είναι αυτά που θα μας διατηρήσουν μέχρι το τέλος, οπότε και αυτά πρέπει να προφυλάξουμε πρώτα!
Εξάλλου ποιος ο λόγος να χτυπηθούμε εφόσον το σώμα μας αμέσως θα αποκατασταθεί; αρκεί να του δώσουμε τη σωστή κατεύθυνση!
Αυτό ακριβώς σας έχω σε αυτό το άρθρο σήμερα.

Ένα υπέροχο δώρο με μία μέθοδο που θα σας επαναφέρει και θα σας δώσει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα ακόμα και αν σταματήσατε εντελώς τις γιορτές, και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για αποκατάσταση μετά από κάθε μακρά ανάπαυση, μετά από οποιαδήποτε γιορτή, ή μακρύ ρεπό!
Αποτελείται από 1 διατροφή και 2 προπονήσεις.

Η 1η προπόνηση απευθύνεται σε όλους και τη χωρίζω σε 3 μέρη: Για αρχάριους, για μέσους και για προχωρημένους ασκούμενους!
Κατεβάστε λοιπόν ελεύθερα τη μέθοδο και χαρείτε άνετα τις διακοπές σας!
Για να κατεβάσετε τη μέθοδο πατήστε εδώ:

Κατεβάστε και τη δεύτερη προπόνηση εδώ: