Καραμανέας Ιωακείμ

Diploma in Health Studies

Diploma in Physical Fitness

Certification in Human Health

Certification in Diet & Nutrition/Healthy Living

Certification in Physical Education

Fitness Training Principles & Methods

Specialization in Workout &Training Apps

Personal Development Coach

Συγγραφέας 28 βιβλίων διατροφής, προπονητικής και ψυχολογίας

Είναι ο δημιουργός της μεθόδου “NutriMentality®“, που συνδυάζει τη διατροφή με την αλλαγή νοοτροπίας ώστε να μονιμοποιούνται τα αποτελέσματα για πάντα, καθώς και του προγράμματος “LimitlessU®“, που είναι η πρακτική εφαρμογή αυτής της μεθόδου!

Υπήρξε: “Nutrition and Training Professor and Mentor & Executive Manager στην εταιρεία: “Enter Academy Group”

Υπήρξε: “Ιδρυτικό Μέλος & Επιστημονικός συνεργάτης της ομάδας Taleton®

Ο Καραμανέας Ιωακείμ, είναι πτυχιούχος στο τρίπτυχο της ανθρώπινης υγείας: διατροφολόγος, προπονητής και σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης, με πολλές επεκτάσεις γνώσεων, αποκτώντας αρκετά πιστοποιητικά εξειδίκευσης, πάνω σε θέματα υγείας, διατροφής, προπόνησης και ψυχολογίας.
Είναι συγγραφέας 28 βιβλίων διατροφής, προπονητικής και ψυχολογίας.
Υπήρξε ιδρυτικό στέλεχος της πολυμελούς επιστημονικής ομάδας υγείας: “Taleton®”, καθώς και καθηγητής Διατροφής & Προπονητικής και Executive Manager στην εταιρεία: “Enter Academy Group”.
Σημειώνει μία πετυχημένη πορεία, βοηθώντας διατροφικά και προπονητικά εδώ και πολλά χρόνια άτομα που θέλουν να πετύχουν είτε αδυνάτισμα, είτε αύξηση μυϊκής μάζας, είτε αύξηση της απόδοσής τους, είτε καλυτέρευσης της υγείας τους, από απλούς ανθρώπους μέχρι εν ενεργεία αθλητές, ακόμη και παγκόσμιους πρωταθλητές.
Έχει βοηθήσει πετυχημένα σαν coach-mentor ανθρώπους να πετύχουν τους στόχους ακόμα και σε ψυχολογικό επίπεδο, να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση, και να αλλάξει η ζωή τους σε μικρό χρονικό διάστημα!
Έχει προσκληθεί σαν κύριος ομιλητής σεμιναρίων από εταιρίες συμπληρωμάτων διατροφής, σε ραδιοφωνικούς σταθμούς, καθώς και στο μέγαρο μουσικής.
Σκοπός του είναι να εξελίσσει συνεχώς την έρευνα πάνω στην ολότητα του ανθρώπινου οργανισμού.

Διατηρεί εδώ και πολλά χρόνια, πλήρη, ενεργή και φανερή δράση στα Social Media ανελλιπώς, πάνω σε θέματα διατροφής, προπόνησης, ψυχολογίας και ειδικών διαιτητικών συνταγών, με ένα μεγάλο κανάλι στο Youtube, καθώς και στα Facebook, Instagram, Tik-Tok, όπου διαδίδει πλήρη γνώση πάνω στον τομέα αυτόν, σύμφωνα πάντα με τις τελευταίες επιστημονικές έρευνες.
Οι μαρτυρίες των εκατοντάδων επιτυχημένων αποτελεσμάτων όσων έχει βοηθήσει, είναι μόνιμα φανερές στα social media!

Ακολουθήστε στο Facebook: karamaneas.com

Ακολουθήστε στο instagram: kimkaramaneas

Ακολουθήστε στο Tik Tok: KimKaramaneas

Ακολουθήστε στο Youtube: Kim Karamaneas

Για επικοινωνία, μπορείτε να στείλετε μήνυμα στους συνδέσμους από πάνω, ή στο email:

info@karamaneas.com