Δείτε σε αυτό το infographic ΔΩΡΟ που σας δίνω, το πώς επεξεργάζονται οι τροφές μέσα στο σώμα μας για να δημιουργηθεί ενέργεια, και πως να το εκμεταλλευτείτε για να χάσετε λίπος και να τονώσετε το μυϊκό σας!

Επειδή τα πάντα μέσα και έξω μας, εξαρτώνται από την εκμετάλλευση και τη διαχείριση της τροφής! Από το τι καύσιμα και τι υλικά οικοδομής τοποθετούμε στο σώμα μας, αλλά και από το πώς τα τοποθετούμε, έτσι ώστε να υπάρχει μία τέλεια διαχείριση και να δημιουργηθεί ενέργεια, δύναμη, ευδιαθεσία και όλα να λειτουργούν στην εντέλεια σε αυτή την τέλεια και πολύπλοκη μηχανή που λέγεται άνθρωπος!

Μην αμελήσετε να επενδύσετε στην τράπεζα του σώματός σας, γιατί από τη λειτουργία του, και μάλιστα τη σωστή λειτουργία του, εξαρτάται το παρόν και το μέλλον ακόμα και της ίδιας σας της ζωής! Όλα εξαρτώνται από τη διαχείριση της τροφής! Η οποία θα ενεργοποιήσει το νευρομυϊκό μας σύστημα για την πολύτιμη λειτουργία της κίνησης, την ομαλή λειτουργία όλων των οργάνων που εξαρτάται η ζωή μας (για αυτό και λέγονται ζωτικά όργανα), καθώς επίσης θα ενεργοποιήσει και το ορμονικό μας σύστημα, όπου όλα μα όλα, υπάγονται κάτω από την εξουσία των λειτουργιών του! Ακόμα και η καλή μας διάθεση ή η κακή μας διάθεση!

Οπότε με αυτό το infographic που σας δίνω δώρο, θα πάρετε μία βασική ιδέα σε περιληπτική μορφή του τι συμβαίνει μέσα μας.

Για να παραλάβετε το infographic, πατήστε εδώ: