Ελάτε να μπούμε όλοι μαζί στο πιο διασκεδαστικό παιχνίδι, που πάει κόντρα στο φόβο που διασπείρεται στις σύγχρονες μέρες που ζούμε, κατά τις οποίες ο ίδιος αυτός φόβος, μας κάνει να κλεινόμαστε τον εαυτό μας με καταπληκτικά και αδιόρατα συρματοπλέγματα, εμποδίζοντας μας να δούμε και να δράσουμε με τον τρόπο που η ίδια η φυσική μας υπόσταση ορίζει: Σαν άνθρωποι εξελικτικοί, νοήμονες και προστάτες, οι οποίοι δεν έχουμε κανένα όριο στο να πετυχαίνουμε το αδιανόητο, και να βγαίνουμε νικητές μέσα από τις πιο δύσκολες συνθήκες!
Ας αρπάξουμε λοιπόν την ευκαιρία που μας δίνεται, και ας δράσουμε όπως ξέρει και ορίζει η φύση μας, μετατρέποντας το μαύρο σε άσπρο, το φόβο σε θάρρος, και τη στεναχώρια σε χαρά, δωρίζοντας και προσφέροντας μέσα και έξω από εμάς, τις ελλείψεις και τις ανάγκες που υπάρχουν.
ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ:
  • Κάθε φάση, αποτελείται από 2 προκλήσεις: Την Α και Β, οι οποίες γίνονται ταυτόχρονα!
  • Μπορείτε να ξεκινήσετε από όπου σας βολεύει και αισθάνεστε άνετα να κάνετε, ή μπορείτε να επιλέξετε κάποιες από αυτές να κάνετε μαζί, ή μπορείτε να τις κάνετε όλες μαζί!
  • Μπορείτε να τις σπάσετε σε περιόδους, ή μπορείτε να τις κάνετε ταυτόχρονα!
  • Όπως σας βολεύει, μπορείτε να τις κάνετε! Είστε κύριοι του εαυτού σας, και εκμεταλλευτείτε το για να δράσετε σωστά και να έχει και διάρκεια ακόμα και στην υπόλοιπη ζωή σας!
  • Το παν είναι να ξεκινήσετε και να συνεχίσετε να το κάνετε, έστω και μόλις ένα από όλα αυτά! Έχετε πολλές επιλογές, ώστε να υπάρχει κάτι που να έχετε τη δυνατότητα να κάνετε, και εγγυημένα θα σας γίνει μία τεράστια αλλαγή ζωής, που θα σας βγάλει από τη μιζέρια της καθημερινότητας και της ρουτίνας που μας έχει δημιουργήσει το σύστημα!
  • Βάλτε το δικό σας λιθάρι στον κύκλο της ζωής, και αφήστε ευωδιά και άρωμα πίσω σας σε κάθε σας σκέψη και πράξη! Η δυσωδία που έχουμε εκπαιδευτεί να εκπέμπουμε, δεν υφίσταται για το ανθρώπινο είδος!
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

ΦΑΣΕΙΣ ΤΥΠΟΥ – Α

ΦΑΣΗ 1-Α: ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΓΥΡΩ

ΦΑΣΗ 2-Α: ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΑ ΖΩΑΚΙΑ

ΦΑΣΗ 3-Α: ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ

ΦΑΣΕΙΣ ΤΥΠΟΥ – Β

ΦΑΣΗ 1-Β: ΦΡΟΝΤΙΖΩ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ

ΦΑΣΗ 2-Β: ΦΡΟΝΤΙΖΩ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΟΥ

ΦΑΣΗ 3-Β: ΦΡΟΝΤΙΖΩ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΜΟΥ

ΜΗΝ ΑΜΕΛΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ! ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ!