Στα προηγούμενα άρθρα (στα έχω στο τέλος), είδαμε τις βάσεις της εφαρμογής του νόμου της έλξης και τις επιστημονικές έρευνες και αποδείξεις. Σε αυτό το άρθρο, θα δούμε την εφαρμογή όλων αυτών που μάθαμε κατά το θεωρητικό μέρος.

Τώρα το κλειδί είναι, στο ότι αυτό που κάνει κάποιες πραγματικότητες πιο πιθανές, είναι οι επιλογές που κάνουμε στο παρόν … ΣΤΟ ΤΩΡΑ!

Αυτές οι επιλογές “μας μετατοπίζουν” από παράλληλη πραγματικότητα σε παράλληλη πραγματικότητα από στιγμή σε στιγμή.  

Δεδομένου ότι «η πραγματικότητα που θέλουμε» να βιώσουμε τώρα ΠΡΕΠΕΙ να υπάρχει όπως έχουμε πει, δεν χρειάζεται να τη «δημιουργούμε»! Απλά θα την κατεβάσουμε στη ζωή μας και θα την υλοποιήσουμε στην πραγματικότητά μας. Το αρχείο υπάρχει, μένει να του κάνουμε ένα download θα λέγαμε.

Απλά πρέπει να την επιλέξουμε με την ευαισθητοποίηση των συναισθημάτων μας και να τη νοιώσουμε πως ήδη υπάρχει στη ζωή μας και να ζούμε σαν να είναι ήδη στη ζωή μας.

Αυτό που θα πρέπει να γνωρίζουμε, είναι βέβαια πως εδώ στο γραμμικό κόσμο που ζούμε, θα υπάρχει μία χρονική καθυστέρηση από τη στιγμή που θα συντονιστούμε μέχρι να υλοποιηθεί το γεγονός που θέλουμε.

Και από τι εξαρτάται η χρονική καθυστέρηση;

1. Από το συντονισμό του παρόντος «είμαι» μου, και του «είμαι» της επιθυμίας μου. δηλαδή, πρέπει να συντονιστεί και να ταιριάξει αυτό που είμαι τώρα και πιστεύω τώρα, με το πώς πρέπει να είμαι, πώς να αισθάνομαι, πώς να συμπεριφέρομαι και να νοιώθω, όταν θα έχω την επιθυμία μου. Πώς θα είναι εκείνη η εκδοχή του εαυτού μου που θα είμαι ικανός να έχω την επιθυμία μου. Τι αυτοπεποίθηση θα έχω και πώς θα νοιώθω;

2. Από τις υπάρχουσες συνθήκες, που μπορεί να μην είναι οι κατάλληλες στο τώρα, αλλά δεν σημαίνει πως θα μπλοκάρει η υλοποίηση της επιθυμίας μου. Απλά, από τη στιγμή που θα το πιστέψω και θα το νοιώσω, θα μπει σε διαδικασία υλοποίησης και θα δημιουργούνται συνθήκες, μέχρι να γίνουν οι κατάλληλες. Είναι σα να σπέρνεις σπόρους και να περιμένεις να γίνουν φυτά με καρπούς.

Αν πχ οραματιστώ τον εαυτό μου σε μία εργασιακή θέση που μου αρέσει, θα χρειαστεί κάποιος χρόνος:

1. Για να ετοιμαστούν οι συνθήκες για αυτή τη θέση και…

2. Ανάλογα το πόσο έτοιμος είμαι για αυτή τη θέση.

Και αν δεν είμαι, στο να γίνω έτοιμος. Αν όμως είμαι έτοιμος, μπορεί να γίνουν όλα ακόμα και άμεσα. Ξαφνικά αδειάζει η θέση και πάω. Όλα αυτά που σας λέω δεν είναι θεωρία. Αν δεν τα είχα ζήσει εγώ προσωπικά σε κάθε τους μορφή και έκταση, δεν θα τολμούσα να σας τα πω.

Εδώ είναι μια άσκηση, που νομίζω ότι θα προσθέσει ένα TONΟ αξίας στο είναι σας …

  • Φανταστείτε την καλύτερη εκδοχή σας για αυτό που θέλετε και επιθυμείτε…
  • Τι θα κάνατε σε αυτή την ιδανική πραγματικότητά σας;
  • Τι είδους ρούχα θα φορέσετε;
  • Πώς αλληλεπιδρούν οι άνθρωποι μαζί σας;
  • Ποιες είναι οι καθημερινές συνήθειες αυτής της εκδοχής σας;
  • Τι συναισθήματα αισθάνεστε καθημερινά που είστε έτσι και πώς βλέπετε τον εαυτό σας; Με τι αυτοπεποίθηση;
  • Ποια είναι η γλώσσα του σώματος αυτής της εκδοχής σας;

Όλα αυτά τα ερωτήματα βοηθούν να χτυπάτε σε αυτή την έκδοση του “εσείς” που υπάρχει ήδη, και να ζείτε και να αισθάνεστε στην εκδοχή του είναι σας, σα να έχετε την επιθυμία σας. Αν δεν αισθάνεστε σα να είστε έτοιμοι, τότε θα λαβαίνετε αυτό που αισθάνεστε ότι είστε στο τώρα. Καταλαβαίνετε πως πάει; Είπαμε πως το πεδίο ανταποκρίνεται και αντανακλά αυτό που αισθάνεστε στο τώρα και σας το δίνει, όσο και να θέλετε κάτι άλλο.

Τώρα είναι το επόμενο βήμα …

Αρχίστε να κάνετε τις ίδιες επιλογές με αυτήν την επιθυμητή έκδοση του εαυτού σας. 

Ξεκινήστε να βλέπετε τον εαυτό σας σε αυτήν την έκδοση σας … αρχίστε να αισθάνεστε τα συναισθήματα αυτής της εκδοχής σας, να αναπτύξετε τις ίδιες συνήθειες κ.λπ.

Κάνοντας αυτό, θα σας βοηθήσει να συντονιστείτε με αυτή την έκδοση σας, γιατί κατά το νόμο της έλξης το όμοιο έλκει το όμοιο, και να κάνετε το πεδίο να αντανακλάει αυτό που είστε, οπότε και είναι μόνο θέμα χρόνου προτού να είστε αυτή η έκδοση σας.  Επειδή εκπαιδεύεστε να είστε, και ο εγκέφαλος δεν μπορεί να ξεχωρίσει το όραμα από την πραγματικότητα. Και τα δύο, τα εκλαμβάνει σαν πραγματικότητα.

Γιατί είπαμε πως δεν παίρνετε πάντοτε αυτό που “θέλετε”, αλλά πάντα παίρνετε μια αντανάκλαση του “ποιος είσαι”. Ο κύριος λόγος που το λέω, είναι ότι θα πρέπει να εστιάζουμε στην «αντανάκλαση», στο τι είμαστε και στη βελτίωση του είμαι μου δηλαδή, παρά στα «πράγματα που θέλουμε να πάρουμε» από την επιθυμία μας, καθώς αυτά θα έρθουν αυτόματα στη ζωή μας όταν είμαστε έτσι ώστε να τα έχουμε.

Το πεδίο, σου δίνει αυτά που αισθάνεσαι μόνιμα. Είναι ας πούμε μία αυτόματη μηχανή δόσεων. Εάν λοιπόν μας δίνει αυτόματα αυτά που είμαστε ενώ δεν έχουμε προσδιορίσει κάτι συγκεκριμένο, φαντάζεστε τι θα μας δώσει αν γίνουμε συνειδητοί και συγκεκριμένοι στις επιθυμίες μας; και γιατί σας τα λέω αυτά; Γιατί κάποιος μπορεί να «θέλει» μια Ferrari, αλλά αν δεν γίνει το είδος του ατόμου που μπορεί να κατέχει και να διαχειριστεί και να αισθανθεί σα να κατέχει μια Ferrari, τότε θα παραμείνει απλά μια θέληση. Θα του έρθει αλλά θα τη δώσει πίσω γιατί δεν θα μπορεί να τη διαχειριστεί. Και το πεδίο δεν θέλει να σου δώσει κάτι παροδικό αλλά μόνιμο. Γι’ αυτό και δημιουργεί συνθήκες βελτίωσής σου, ώστε να είσαι ικανός να το έχεις μόνιμα και να χαίρεσαι μόνιμα. Αυτό δεν μπορούν να καταλάβουν πολλοί και σκοντάφτουν.

Το ότι «θέλω» πάλι κάτι, εκπέμπει επίσης με δόνηση ότι: «Δεν έχω σήμερα». Ο συντονισμός λαμβάνει υπόψη τη «δόνησή» μας και ΟΛΑ στο σύμπαν αποτελούνται από δόνηση.  Είναι συχνότητες και συντονισμός. Τα είδαμε αυτά όλα στα περασμένα βίντεο. Δεν είναι ουτοπία αλλά όπως είπαμε, τεχνολογία. Συμπαντική τεχνολογία.

Οπότε, το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι πως όταν ξυπνάμε καθημερινά, η κύρια εστίασή μας να είναι στο να αισθάνομαι πως “είμαι” το είδος του ατόμου που είναι έτσι, ώστε να κατέχει και να υπάρχει αυτό που θέλει στη ζωή του. Έχοντας το ανάλογο φέρσιμο και αίσθηση.

Εδώ είναι τώρα το ωραίο:

Αυτή η εκδοχή του εαυτού μου υπάρχει ήδη επειδή όλες οι δυνατότητες υπάρχουν στο κάθε σήμερα όπως έχουμε πει στα περασμένα βίντεο.  Στη σούπα των κβαντικών φαινομένων.  Έτσι αυτό που κάνω είναι να “φανταστώ” και να αισθανθώ αυτή την έκδοση μου … και όπως τα φαντάζομαι όλα αυτά, τα ενσαρκώνω. Τα υλοποιώ.

Αυτό σημαίνει ότι εστιάζομαι στον «τρόπο» που κινείται αυτή η εκδοχή μου, η τονικότητα, οι καθημερινές συνήθειες αυτής της εκδοχής μου, το πώς νοιώθω κ.λπ.  και να “κάνω” πραγματικά, μερικά από τα πράγματα που κάνει άλλη εκδοχή μου. Τι θα έκανα και πώς θα αισθανόμουν σε αυτή την εκδοχή μου; έτσι και θα κάνω.

Οπότε, αυτό που κάνω είναι να “ενεργήσω σαν να είμαι“… Φαντάζομαι τι θα «αισθάνομαι» και στο μυαλό μου εστιάζω στο κέντρο της καρδιάς μου να αισθανθεί, επειδή η καρδιά αισθάνεται και συνεπώς από αυτήν έλκονται όλα.

Η δύναμη της καρδιάς είναι τόσο συχνά υποτονική … Αλλά μπορεί να είναι και ένας παίκτης αλλαγής παιχνιδιών.

Εκεί είναι το δύσκολο, καθώς το φαινόμενο και οι συνθήκες του παρόντος, δεν μας αφήνουν να δούμε και να αισθανθούμε κάτι πέρα από αυτό που βλέπουμε στο τώρα, και αισθανόμαστε έλλειψη.

Ενώ, αν μπορούσαμε απλά να αισθανθούμε έτσι, και να το επιλέξουμε, θα ξέραμε πως έχει ήδη γίνει . Αυτό είναι που κάνω κι εγώ και έχει αλλάξει εντελώς τη ζωή μου, άσχετα με το τι συμβαίνει πραγματικά στο τώρα μου. Ο εγκέφαλος είπαμε δεν ξεχωρίζει την υπάρχουσα πραγματικότητα από την πραγματικότητα που οραματίζομαι και αισθάνομαι. Θέλει όμως εξάσκηση αυτό. Γιατί όλος ο μπελάς είναι να πείσω το νου μου να φύγει από αυτό που βλέπει στο τώρα και να πιστέψει πως έχει ήδη αυτό που θέλει.

Όμως, αρχίστε από το τίποτα. Από κάπου πρέπει να αρχίσετε. Και αρχίστε μέρα με τη μέρα να συγκεντρώνεστε στη συνειδητή παρατήρηση του νου σας, όσο μπορείτε χωρίς άγχος αποτυχίας. Γιατί θα φέρει αντίθετα αποτελέσματα. Και μέρα με τη μέρα, ώρα με την ώρα, ο εγκέφαλος θα αρχίσει να προσαρμόζεται στη νέα αυτή συνήθεια καθώς θέλει 27 συνεχείς μέρες χωρίς διακοπή για να δημιουργήσει νέους νευρώνες και να του γίνει μια νέα συνήθεια υπάρχουσα κατάσταση. Υπομονή θέλει και χαλαρότητα χωρίς άγχος. Γιατί είναι σαν τρένο σε ράγες που ξέρεις πως θα φτάσει στον προορισμό του. Μην αγχώνεστε. Θα σας γίνει συνήθεια, αρκεί να του δώσετε το χρόνο του και να μην απογοητευτείτε γιατί θα φέρει το αντίθετο.

Αρχίστε να κάνετε κάποιο είδος διαλογισμού για να φέρνετε το νου σας στο τώρα και να μη σας φοβίζει το μέλλον, ούτε να σας επηρεάζει το παρελθόν καθώς όλα τα μπλοκαρίσματα από αυτά έρχονται, και είναι ψευδαίσθηση, γιατί ούτε το παρελθόν υπάρχει πια, ούτε το μέλλον έχει έρθει. Και μην αφήνετε το νου σας στον αυτόματο πιλότο να πλέκει σενάρια που δεν υφίστανται. Μόλις εντοπίζετε κάτι τέτοιο, επαναφέρετέ τον στο παρών και μιλήστε θετικά για αυτό που θέλετε και όλα θα έρχονται μέρα με τη μέρα στο δρόμο σας μπροστά.

Δες και το σχετικό βίντεο:

Τα προηγούμενα άρθρα για το Νόμο της Έλξης είναι εδώ:

Η πραγματική ερμηνεία του νόμου της έλξης

Η επιστημονική ερμηνεία του Νόμου της Έλξης

Κβαντικό Ολόγραμμα και Νόμος της Έλξης