Αποτοξίνωση λοιπόν και άγιος ο Θεός!

Σας έχω ξαναμιλήσει για αποτοξίνωση σε άλλο άρθρο (το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ: Φάκελος: Αποτοξίνωση), αλλά αυτή τη φορά το πάμε πολύ βαθύτερα και με μεγαλύτερη πληρότητα!
Μοδάτο θέμα με ελλιπείς πληροφορίες, και με πολλές ευκαιρίες για πλουτισμό των εταιρειών, πού βγάζουν ένα κάρο σκευάσματα “και καλά” αποτοξίνωσης του οργανισμού, με βαρύγδουπες υποσχέσεις, και με μηδενικά αποτελέσματα!
Και δηλαδή τι; Λάθος κάνουν οι εταιρείες;
Ας μην ανοίξει το στόμα μου καλύτερα με αυτά τα θέματα των εταιρειών, πού για οτιδήποτε γίνει μόδα βγάζουν και το ανάλογο προϊόν, υποσχόμενοι ότι ήρθαν εξωγήινοι στη γη να φέρουν τη λύση του σύμπαντος!
Εγώ όμως έχω μία άλλη ερώτηση:
Τόσο καιρό που βγάζουν οι εταιρείες τόσα πολλά πανάκριβα προϊόντα-φωτοβολίδες της μιας σεζόν και όχι μόνο για αποτοξίνωση, αλλά και για αδυνάτισμα και για κάθε τι που υπόσχεται θαυματουργές ιδιότητες και μεταλλάξεις πάνω σε χαλασμένα σώματα και οργανισμούς, πώς είναι δυνατόν να βρίσκουν ακόμα αγοραστές, ιδιαιτέρως στην εποχή μας, που η γνώση έχει αυξηθεί τόσο πολύ και βρίσκεται ανά πάσα στιγμή διαθέσιμη!
Πώς είναι δυνατόν να βλέπεις το τυρί και να μην βλέπεις τη φάκα;
Εν πάση περιπτώσει εμείς σήμερα ξεκινάμε να αναλύουμε την πραγματικότητα πίσω από τη λεγόμενη αποτοξίνωση, και για τις λεγόμενες “δίαιτες αποτοξίνωσης“:
Τι είναι στην πραγματικότητα οι τοξίνες και η αποτοξίνωση.
Πως γίνεται στην πραγματικότητα η αποτοξίνωση του σώματος.
Γιατί κάνουν κάποιοι δίαιτες αποτοξίνωσης.
Μπορούμε να αδυνατίσουμε με τις δίαιτες αυτές;
Τι να κάνουμε για να είμαστε μόνιμα αποτοξινωμένοι.
Δείτε το πρώτο μέρος στο βίντεο που ακολουθεί και μην ψαρώνετε!

Για να δείτε το δεύτερο μέρος πατήστε εδώ: Αποτοξίνωση-Πλήρης Οδηγός-Μέρος 2ο